Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 31 martie

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de marți 31 martie.

Survivor România este un reality show extrem de urmărit de către români, mai ales în această perioadă în care din cauza pandemiei de coronavirus din cauza căreia țara noastră se află în situație de urgență și oamenii trebuie să stea izolați la domicilii.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de marți 31 martie

Week-end-ul trecut a fost unul în care conpetiția a fost stransă la Survivor România lăsându-se cu rezultate bune pentru echip roșie, cea a Faimoșilor care au câștigat al doilea meci consecutiv.

Echipa Faimoșilor de la Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de marți 31 martie.

Situația nu stă la fel de bine în echipa albastră, cea a Războinicilor, pe lângă faptul că au pierdut în detrimentul Faimoșilor, aceștia au propuși spre eliminare doi dintre concurenții puternici ai echipei. Această situație a creat dispută în interiorul echipei. Cei doi concurenți propuși pentru eliminare sunt:

  • Andrei Ciobanu și
  • Cristian Ioniță

Alianță în echipa Războinicilor

Andrei Ciobanu și iubita acestuia, Karina Fetica s-au aliat cu noii concurenți veniți în concurs, și anume:

  • Iancu Sterp și
  • Alice Andruca

Acești au vrut să își mărească șansele de a nu fi propuși pentru eliminare. Karina a fost la un pas de a fi eliminată, aceasta luptând împotriva lui Cristian Ioniță și fost cea mai afectată la aflarea veștii că Andrei Ciobanu a fost propus spre eliminare, ambii concurenți apelând la votul telespectatorilor pentru a putea rămâne în continuare în concurs.

            „Cred că am ajuns în punctul în care clachez psihic. Nu mi s-a întâmplat până acum, n-am simțit competiția asta ca fiind dură până în momentul ăsta. Dar, efectiv, nu pot. Simt în momentul ăsta că mi se rupe inima în două. Nu am altceva de spus. Reacționez nervos, nu pot să mă abțin! Urlu, plâng, nu știu ce să mai fac!”, a izbucnit frumoasa războinica înaintea celui de-al doilea meci de eliminare.

Reproșuri în cadrul echipei Războinicilor

Datorită nominalizărilor s-au iscat o serie de discuții contradictorii în interiorul echipei albastre, între Cristian Ioniță pe de o parte și cuplul Karina-Andrei pe cealaltă parte.

Cristian este dezamăgit de propunerile coechipierilor și îi acuză pe aceștia ca s-au lăsat influențați de propunerea cuplului Karina-Andrei, și este de părere ca ambii trebuiau propuși pentru eliminare.

Ediția emisiunii Survivor România de marți 31 martie

Nu ratați ediția din aceaastă seară a emisiunii Survivor România de pe Kanal D, de la ora 20:00. Urmăriți lupta Faimoșilor și a Războinicilor în Republica Dominicană și eventualele răsturnări de situație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI