Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 22 februarie

Emisiunea Survivor România de la Kanal D - ediția de sâmbătă 22 februarie.

Peste 20 de bătălii sportive s-au dat între Faimoșii și Războinicii de “Survivor România”, un consum de energie extraordinar din partea concurenților în cele peste 30 de zile de când aceștia se află în jungla Dominicană, în reality-ul care le testează atât limitele fizice, cât și pe cele psihice.

Emisiunea Survivor România de la Kanal D – ediția de sâmbătă 22 februarie

Ana Pal a ajuns în Dailymail, după ce l-a lovit pe Faimosul Andrei de la Survivor România. „Luptătoarea MMA i-a rupt nasul rivalului” Incidentul de la Survivor România, când Ana Pal l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei, în timpul unui joc de recompensă, a ajuns în presa străină. Dailymail spune despre sportiva noastră că și-a pierdut cumpătul și nu a acceptat înfrângerea, așa cum ar fi fost normal. Ana Pal a fost eliminată de la Survivor România, după ce l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei. Într-un moment de tensiune, sportiva și-a pierdut cumpătul și a făcut gestul care a costat-o scump și a trimis-o acasă.

Ana Pal față în față cu Andrei Ciobanu.
Emisiunea Survivor România de la Kanal D – ediția de sâmbătă 22 februarie.

..O luptătoare MMA feminină i-a rupt nasul rivalului masculin cu o lovitură puternică. Ana Maria Pal, de 26 de ani, din Bacău, participa la o probă de recompensă, când rivalul ei a reușit să termine proba înaintea acesteia.  În loc să accepte înfrângerea cu grație, Ana Pal și-a pierdut cumpătul atunci când celălalt concurent a câștigat și a venit să o consoleze. Într-un clip, Andrei Ciobanu este văzut mergând spre luptătoarea MMA spunând că „este greu, Ana. Este greu!’. În timp ce continuă să vorbească, Ana Pal și-a pierdut cumpătul și l-a lovit puternic pe bărbat. Cel mai probabil i-a rupt nasul concurentului”, scrie dailymail.co.uk.

Decizia enunțată de prezentator

Dan Cruceru a anunțat că un astfel de comportament nu este acceptat în show-ul din Republica Dominicană.

„Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”, a spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor.

Lipsa mâncării devine o problemă tot mai mare!

Ce echipă va câștiga jocul de imunitate și cel de provizii? Nu ratați un nou episod ”Survivor România”, astăzi, de la 20:00, pe Kanal D!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI