Ion Surdu dezvăluie ce s-a întâmplat în culisele Survivor, după bătaia cu Ana. ”Să-și ia pedeapsa!”

Ion Surdu, dezvăluiri din culisele Survivor. Ce s-a întâmplat după bătaia cu Ana?

Ion Surdu a adus în prim-plan detalii din culisele scandalului de la Survivor. Ce spune acesta despre violențele din ultimul episod difuzat? Este sau nu de acord cu atitudinea Anei către Andrei?

Ion Surdu, dezvăluiri din culisele Survivor

Ion Surdu a făcut o serie de declarații despre scandalul Anei cu adversarul Războinic. Câștigătorul sezonului 3 al Exatlon a comentat gestul colegei sale de MMA. Amintim că Ana Pal a fost elimnată în cursul serii de marți din cauza unui gest necontrolat și extrem de violent. Luptătoarea profesionsită l-a lovit cu un cap în figură pe Andrei Ciobanu, după ce a pierdut la o bătălie. Se pare că nervii întinși la maximum și nereușitele parcă nesfârșite pentru Faimoși și-au pus amprenta pe Ana. Toți coechipierii ei i-au blamat vehement gestul făcut și nu au susținut-o în acest scandal, susținând că nu a procedat deloc în conformitate cu principiile care stau la baza sportului.

“Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”
Dan Cruceru

Ion Surdu, dezvăluiri din culisele Survivor. Ce spune despre gestul violent al  Anei?
Ion Surdu, dezvăluiri din culisele Survivor. Ce spune despre gestul violent al Anei?

„O să explice mai departe de ce a făcut acest gest”

„Nu putem însă să o punem la loc cu toți sportivii din lumea sporturilor de contact, dar, repet fiecare își asumă ceea ce face până la urmă. Important este să știm să ne controlom emoțiile și nervii! Totuși, nimeni nu știe ce motive au stat în spatele acestei ieșiri, pentru că poate a avut un conflict ceva mai dinainte, poate i-a zis ceva Andrei la traseu, poate au ajuns-o frustrările la maxim de la pierderi pe probe, mâncare, dorul de familie. Fata este echilibrată, știe că este în joc imaginea ei, așa că, cu siguranță, o să vină ea acasă și o să explice mai departe de ce a făcut acest gest, o să își ia pedeapsa cu capul sus, pentru că așa trebuie să fie, să învețe din greșeli și sper să nu le repete pe viitor”
Ion Surdu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI