02 mai 2020 | 19:49

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 2 mai

Monden
Survivor România Live Stream Online pe Kanal D - Ediția de sâmbătă, 2 mai
Unde dorm acum concurenții eliminați de la Survivor. Sunt blocați în Republica Dominicană și nu pot reveni în țară

O nouă ediție incendiară Survivor România, poate fi urmărită în această seară la Kanal D de la ora 20:00. Războinicii și Faimoșii dau totul într-un nou joc spectaculos.

Emisiunea Survivor România de la Kanal D – ediția de sâmbătă 2 mai

Elena de la Survivor România a stârnit reacții aprinse în mediul online. Concurenta face parte din echipa Faimoșilor. Ea a fost mereu implicată în tot felul de scandaluri în cadrul competiției. Asta a stârnit critici acide la adresa ei din partea celor care urmăresc show-ul, dar și din partea altor concurenți.

Ea și-a pierdut de multe ori cumpătul din cauza oboselii acumulate în timpul competiției, a stresului și a probelor dificile. Aceasta a fost taxată de fanii emisiunii din cauza conflictelor în care a intrat alături de alți colegi.

Ce se întâmplă cu contul de instagram al Elenei de la „Survivor România”?

Din cauză că aceasta, în ultima perioadă a fost ținta criticilor și a insultelor, toți cei care o jignesc pe aceasta sau pe cei dragi, au fost blocați de către persoana care îi administrează contul de Instagram al Elenei Ionescu.

Prin intermediul unei postări, a fost făcut acest anunț, în care au fost explicate toate motivele care au dus la luarea acestei decizii.

„Încep această postare prin a vă mulțumi pentru toate gândurile bune și voturile dumneavoastră trimise către Elena.
Vreau să vă anunț că din acest moment contul Elenei o să fie vizibil și destinat persoanelor care au ceva de spus constructiv, care o admiră și care știu să vorbească. Este adevărat că suntem liberi în exprimare și fiind persoană publică este expusă, dar acest lucru nu permite nimănui să aducă injurii la adresa nimănui. Elena este într-un concurs acum și nu poate avea dreptul la replică așa că, toate astea, or să se întâmple când ea o să intre în posesia telefonului și poate lua legătura cu voi, fanii. Majoritatea nu o cunoașteți și nu aveți cum să judecați un om doar din câteva imagini difuzate pe tv. Și dacă îl cunoașteți, nimeni nu este în măsură să critice și să jignească pe nimeni.

Elena Ionescu

Emisiunea Survivor România de la Kanal D – ediția de sâmbătă 2 mai.

În primul rând mulți dintre voi nu știu să scrie, nu cunosc limba română. Stau și mă întreb, decât să pierdeți timp aruncând cu vorbe grele asupra unui om, nu puneți voi mâna și faceți ceva bun pentru voi? Primul lucru să vă uitați la propria persoană și să începeți să vă faceți viața vouă mai frumoasă! Răutatea, invidia, jignirile nu ne aduc nimic bun, nu ne fac nemuritori. S-a ajuns până a ii jigni Elenei familia. Oare avem acest drept? Va anunț că pe acest cont nu scrie mama Elenei și atât. Oare dacă dumneavoastră cineva vă jignește părintii sau orice alt om drag sunteți fericiți? Elena este într-o competiție ca toți ceilalți. O competiție care durează câteva luni, timp în care nu avem timp să cunoaștem pe nimeni.

Din acest moment toți cei care scriu urât pe acest cont or să fie blocați, iar mesajele jignitoare la fel. Este alegerea noastră pentru că noi nu vrem să ne încărcăm cu energii negative. Așa că, cine dorește să o susțină pe Elena este primit cu drag pe contul ei, cine nu, este rugat să meargă pe paginile concurenților pe care îi iubesc sau simpatizează sau consideră ei că sunt buni.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul postat pe contul de instagram al Elenei Ionescu.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro