Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 18 aprilie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 18 aprilie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de sâmbătă 17 aprilie.

Show-ul Survivor România de pe Kanal D, se apropie de final. Concurenții rămași în competiție, sunt hotărâți să câștige marele premiu. În fiecare ediție a emisiunii, concurenții au parte de surprize care mai de care. Rând pe rând aceștia vor fi eliminați, până vor rămâne jocurile individuale.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 18 aprilie

În ediția emisiunii Survivor România de marți seară, 14 aprilie a fost una cu ghinion pentru echipa Faimoșilor, care au pierdut ambele jocuri pentru imunitate. Doi concurenți au fost nominalizați.

Printre concurenții nominalizați se numără Elena Ionescu, care a fost eliminată chiar din primul consiliu. Eliminarea Elenei a dus la discuții și conflicte în cadrul echipei, în special între Cezar și Emy.

Eliminarea lui Mihai Onicaș

Cel de-al doilea concurent eliminat, la care nimeni nu se aștepta, a fost Mihai Onicaș. Pentru că regula jocului spune că cel care are cele mai puține voturi va fi eliminat, în cazul de față, Mihai Onicaș a părăsit competiția. Asiana a fost extrem de afectată de această eliminare și a izbucnit în plâns. Iată primele declarații ale lui Mihai din cadrul consiliului de eliminare:

”Este și un sacrificiu Dan, noi sportivii de performanță înțelegem cel mai bine acest lucru. Când vine momentul să iți asumi ceva trebui să iți asumi, să fi bărbat și să pleci cu capul sus, că ai făcut și ai dat tot ce ai avut mai bun și nu am făcut-o niciodată în interes personal, am făcut-o în interesul grupului. Nu am jignit pe nimeni, am încercat să nu jignesc, să încurajez, să vorbesc cât mai frumos chiar și în momentele grele”, a spus Mihai Onicaș.

Mihai Onicaș la consiliul de eliminare.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 17 aprilie.

Mihai Onicaș a părăsit competiția Survivor România

Fotbalistul Mihai Onicaș, și-a luat rămas bun de la colegii săi de la Survivor România. Parcursul acestuia a fost unul spectaculos în cea mai intensă competiție de supraviețuire, însă în ediția de marți 14 aprilie, acesta a fost eliminat.

Acesta s-a autopropus la eliminare, fiind vizibil slăbit fizic, după discuții intense în cadrul echipei Faimoșilor. Surpriza din această ediție, a fost Emy Alupei, care a fost de neînvins, ambiționată fiind de discuțiile avute de aceasta cu Cezar Juratoni, care ia spus sincer că este următoarea pe lista pentru eliminare, din perspectiva lui.

„Ești următoarea!(..) Pentru că ești cea mai nouă”

Ediția din această seară, sâmbătă 17 aprilie

Această ediție a emisiunii Survivor România de la Kanal D, din această seară, de la ora 20:00 va fi una plină de suspans. Se va desfășura jocul pentru recompensă și toată lumea se întreabă ce echipă va câștiga. Nu ratați episodul din această seară a reality show-ului Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI