Cine ar putea fi câștigătorul de la Survivor România, pe Kanal D. A impresionat o țară întreagă

Cine ar putea fi câștigătorul de la Survivor România, pe Kanal D. A impresionat o țară întreagă
Cine ar putea fi câștigătorul de la Survivor România, pe Kanal D. A impresionat î țară întreagă

Să fie el marele câștigător de la Survivor România?! A impresionat o țară întreagă cu povestea lui! Fanii emisiunnii Survivor România urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii, astfel că au deja preferații lor pentru câștigarea marelui premiu.

Cine ar putea fi câștigătorul de la Survivor România, pe Kanal D. A impresionat o țară întreagă

Chiar dacă Republica Dominicană este în carantină, Kanal D a decis să continue filmările la Survivor România, având în vedere că virusul nu a pătruns și în jungla de acolo.

În așteptarea încheierii emisiunii, fanii au început deja să parieze pe cine ar putea fi marele câștigător. Astfel că foarte multe persoane mizează pe Emanuel Neagu, conurentul din echipa Războinicilor, care este un sportiv foarte bun și care a reușit să impresioneze o țară cu povestea sa de viață.

Emanuel a copilărit la țară, iar părinții săi au divorțat pe când avea doar 13 ani. Acesta o consideră pe mama sa o adevărată eroină. Banii pentru hrană abia ajungeau, iar femeia prefera să nu mănânce pentru a-i lăsa toată mâncarea fiului ei și fratelui geamăn al lui Emanuel. Femeia nu a dorit să-și trimită copiii la oferlinat, ci a preferat să-i aibă aproape.

O viață grea

Emanuel și-a amintit că atunci când avea salam acasă era o adevărată sărbătoare. Războinicul a povestit că a fost nevoit să renunțe la școală la vârsta de numai 16 ani pentru că nu avea bani de fondul clasei și nici pentru el ca să trăiască.

Emanuel s-a adaptat însă cel mai bine la Survivor România. Nu a slăbit deloc, ba chiar s-a îngrășat cu 6 kilograme și a evoluat constant ca sportiv. Războinicul nu s-a plâns de condițiile în care sunt nevoiți să trăiască în Republica Dominicană, adaptându-se perfect provocărilor.

Iar mama lui Emanuel a povestit la Kanal D că viața sa este mult mai ușoară la emisiune decât a fost afară, unde muncea tot timpul și abia apuca să mănânce. Emanuel a muncit și prin țări străine pentru un ban în plus, dar salvarea sa a venit din dans. Se pare că fanii emisiunii Survivor România pariază pe acest Războinic că va câștiga marele premiu al reality-show-ului, premiu în valoare de 250.000 de lei.

Urmăriți Playtech.ro și pe