Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 11 februarie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 11 februarie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 11 februarie.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 11 februarie

Tensiuni uriașe în echipa Faimoșilor și între cele două echipe la Survivor România. Sâmbătă și duminică, concurenții de la “Survivor Romania” au avut parte de surprize repetate.

După eliminarea lui Lino Golden din competiție, sâmbătă seară, în urmă voturilor telespectatorilor, Faimoșii și Războinicii și-au disputat duminică protecția în fața eliminărilor, într-un joc de imunitate plin de tensiune.

Pentru a patra oară consecutiv, Faimoșii au fost înfrânți de Războinici

În cel mai important joc sportiv al săptămânii, cel de protecție. Războincii au fost declarați învingători, cu scorul de 8 la 4. Duelul între cele două echipe le-a pus la încercare forța concurenților, în fiecare rund a jocului a intrat o echipă mixtă, formată dintr-un băiat și o fată, câștigător fiind acela care reușea să doboare găleata adversarului.

Jocul individual de protecție, la Faimoși, a fost câștigat de Cezar Juratoni și de Ana Maria Pal. Concurenții echipei roșii s-a văzut iar în postura de a-și trimite, în față publicului, spre eliminare, trei colegi de echipă: Bogdan Vlădău, votat de echipă, Asiana Peng, de Cezar Juratoni, și Elena Ionescu, nominalizată de Ana Maria Pal. Nominalizările celor trei Faimoși spre eliminare, în Consiliul de aseară, au stârnit discuții aprinse în interiorul echipei. Ghiță a dat cărțile pe față și a adus acuzații grave Elenei Ionescu, concurenta considerând motivațiile colegului de echipă nefondate.

Concurenți Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 11 februarie.

Ediția de sâmbătă seară “Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc, la nivelul întregii țări

Ediția de aseară a reality-ului “Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, la nivelul întregii țări. Peste 1.3 milioane de fani din întreaga țară au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării emisiunii, jocul de imunitate disputat între Faimoși și Războinici.

Kanal D a fost lider de piața, la nivel Național; pe intervalul de difuzare a emisiunii (19:59 – 23:03) a înregistrat 7,8% rating și 16,4% cota de piața. Minutul de aur, atins la 21:19, peste 1.7 milioane de telespectatori urmăreau cu sufletul la gură emisiunea “Survivor România”.

Survivor România – live stream oficial

  • Survivor România se difuzează în zilele de sâmbătă, duminică, luni și marți la Kanal D, începând cu ora 20:00.
  • Survivor România poate fi urmărit și online, accesând pagina oficială de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.
  • Dacă doriți să revedeți cele mai tari momente din emisiune o puteți face pe canalul oficial de YouTube.
  • Iar pentru cele mai recente știri, dezvăluiri și exclusivități urmăriti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informații despre Echipa Faimoșilor și Echipa Războinicilor din Republica Dominicana.
  • Tot pe kanald.ro veți putea găsi poze și filmulețe exclusive cu concurenții de la Survivor România.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI