De ce a fost eliminat Bogdan Vlădău de la Survivor. ”Măi lipitoare mică!”

De ce a fost eliminat Bogdan Vlădău de la Survivor. ”Măi lipitoare mică!”
Bogdan Vlădău, eliminat de la Survivor

Bogdan Vlădău a părăsit în cursul zilei de ieri emisiunea Survivor. Competiția s-a terminat pentru el, astfel putând în sfârșit să se întoarcă la soția sa, care este însărcinată. Ce spun fanii vedetei despre parcursul său din Dominicană?

Bogdan Vlădău, eliminat de la Survivor

Marea competiție Survivor s-a încheiat pentru Bogdan Vlădău! După ce a reușit să guste puțin din neajunsurile din cauza probelor pierdute consecutiv de Războinici, acesta se pare că a clacat. Cunoscutul model a apărut în fața fanilor, în ultima seară a concursului, extrem de epuizat și parcă mulțumit că a ajuns la finele experienței. Miza a fost una uriașă, iar probele și condițiile au fost unele extreme. Duelul sportiv dintre Faimoși și Războinici se mută, însă, și acasă.

Fanii au deja preferați, iar, din păcate, Bogdan nu se află printre ei. Acesta a fost aspru criticat de atitudinea avută în competiție și de oamenii de care a ales să se apropie. Din nefericire, la cei roșii situația se prezintă altfel: ziua și jocul pierdut. Majoritatea fanilor de pe rețelele de socializare au susținut faptul că solistul s-a „lipit” de coechipierii care i-au părut că l-ar fi putut ajuta de-a lungul competiției și care i-ar putea aduce anumite beneficii. Cu toate astea, cei din tabăra adversă din mediul online se bucură de eliminarea lui, pentru că acesta se va reîntoarce la soția sa care este însărcinată în al doilea trimestru.

Bogdan Vlădău, eliminat de la Survivor
Bogdan Vlădău, eliminat de la Survivor

„Aveam pretenții de la tine. Măi…lipitoare mică”

„Aveam pretenții la tine Bogdan. Credeam că ești un bărbat matur,asumat și cu bun simț. Dar nu ai dovedit decât ca esti un paplici de doi bani care stă în acea emisiune un atârnator, fără a aduce puncte,nemeritându-si acea farfurie de mâncare, și care pe deasupra are marea nesimțire de a o acuza pe Elena de lipsa bunului simț. Păi mai lipitoare mică,tu cand ai plecat în junglă ti-ai lăsat judecata si bunul simț în civilizație?”
Comentariul unui internaut

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI