Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de duminică, 29 martie

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 29 martie.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”! Așteptarea a luat sfârșit! Mai sunt câteva ore până la cea mai intensă confruntare dintre Faimoși și Războinici! În această seară, de la 20:00, pe Kanal D!

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 29 martie

Războinicii au decis! Pe cine au nominalizat pentru eliminare! Iată ce reacții s-au stârnit imediat după verdictul serii, la „Survivor România”! Andrei este primul nominalizat spre eliminare!

„În momentul de față sunt la decizia publicului!”

Războinicii au condus scorul pe aproape toată durată jocului, iar Faimoșii au început la un moment dat sa se apropie, reușind spre final să îi ajungă din urma pe adversari. Faimoșii și Războinicii au ajuns în cele din urmă la egalitate, la scorul de 9 la 9 și au fost nevoiți să joace un ultim meci decisiv, la ștafeta mixtă. Pe de o parte, din echipa Războinicilor au participat la ștafeta Iancu și Lola, iar pe de altă parte, de la Faimoși, au participat Mihai si Asiana, careu s-au luptat până în ultima clipă pentru victoria mult dorită.

Echipa Faimoșilor câștigătoare

Cei care au câștigat, până la urmă, au fost Faimoșii, iar punctul decisiv a fost adus de Mihai Onicaș, unul dintre cei mai buni concurenți din echipa roșie, care a învins-o pe Lola. Finalul jocului de imunitate de sâmbătă seară a adus tensiuni intre concurenții din echipa Războinicilor, care au pus-o la zid pe Alice, pentru greșelile făcute pe traseu, nereușind să aducă puncte. În vreme ce în tabăra Faimoșilor, toți s-au arătat extrem de mulțumiți de rezultatul jocului și de faptul că au câștigat imunitatea mult râvnita. Mai mult decât atât Faimoșii i-au trecut cu vederea și erorile colegei lor, Emy, care nu a reușit nici ea să aducă puncte echipei sale.

Doi concurenți ai emisiunii Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 29 martie.

Tensiunile și jocurile de culise au continuat în echipa Războinicilor și în câmp, unde au decis fie în secret, fie public, pe cine vor nominaliza spre eliminare. În cele din urmă concurenții echipei albastre au mers rând pe rând să facă nominalizările. Iar verdictul serii a picat ca un trăsnet peste Andrei, care nu se aștepta să fie el cel votat de cei mai mulți dintre colegii săi.

Karina, în lacrimi după ce Andrei a fost nominalizat spre eliminare!

Tensiunea cuprinde din nou echipa Războinicilor! Află cum se vor concentra concurenții echipei albastre la cel de-al doilea joc de imunitate, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D! Karina nu este de acord cu nominalizarea lui Andrei și le reproșează colegilor săi alegerea făcuta în consiliu!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI