Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 25 februarie

Un concurent de la Survivor România a ajuns pe mâna medicilor. În ce stare se află acum

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”!

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 25 februarie

Doi Războinici propuși spre eliminare la “Survivor România”. Faimoșii, două victorii consecutive. Ediția de sâmbăta “Survivor România”, încheiată tot cu victoria Faimoșilor, a venit cu o lovitură dificilă pentru Războinici, aceștia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

Mobilizare extraordinara a Faimoșilor de la “Survivor România”, aceștia s-au redresat, au regândit strategia competițională și au reușit sa aducă două victorii consecutive, în cele mai importante meciuri ale săptămânii – jocurile de protecție în fața eliminărilor. Pe lângă imunitatea dobândită, în urmă victoriilor repetate, Faimoșii au intrat și în posesia proviziilor atât de necesare pentru a capăta forță pentru jocurile viitoare.

Doi Războinici propuși spre eliminare la “Survivor România”

Bătălia sportivă de aseară de la “Survivor România” a fost foarte strânsă, echipa albastră a condus meciul, până la un moment dat, însă tensiunea între Faimoși și Războinici a atins cote alarmante în momentul în care s-a jucat punctul decisiv; scorul de egalitate între cele două echipe i-a trimis pe traseu pe doi concurenți din fiecare echipă, fată și băiat, punctul adjudecat de Faimoși, la ștafetă mixtă, câștigat la secundă, a adus dezbinare în echipa Războinicilor.

Strategia pusă la punct de Andi Constantin, aceea de a o alege pe Emanuela în locul Lolei să concureze la ștefeta mixtă, a fost considerată de Războinici o mișcare greșită, care i-a pus în postura de pierzători. În consiliul de eliminare de duminică, Lola a fost votată aproape în unanimitate de echipa sa fie cea de-a doua concurentă propusă spre eliminare.

“Nu regret nicio decizie pe care am luat-o astăzi!”, spunea Andi Constantin aseară, la finalul jocului.

Survivor România – ediția de marți 25 februarie

Ediția de sâmbătă “Survivor România”, încheiată tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitura dificila pentru Razboinici, acestia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

O poveste de dragoste ca în filme a luat naștere în jungla dominicană! Între timp, echipa Războinicilor se dezbină! Urmăriți un episod plin de tensiune, astăzi, de la 20:00, pe Kanal D.

O fată și un băiat care se sărută.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 25 februarie.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI