Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de duminică, 23 februarie

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 23 februarie.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”!

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 23 februarie

În lupta acerbă pentru supraviețuire sunt douăzeci de concurenți, zece vedete și zece persoane mai puțin cunoscute publicului larg, care au de înfruntat condiții aprige.

Peste 20 de bătălii sportive s-au dat între Faimoșii și Războinicii de “Survivor România”, un consum de energie extraordinar din partea concurenților în cele peste 30 de zile de când aceștia se află în jungla Dominicană, în reality-ul care le testează atât limitele fizice, cât și pe cele psihice.

Cât de mult s-au schimbat Faimoșii și Războinicii și cum și-au pus amprenta condițiile vitrege asupra acestora

La o luna de când Războinicii și Faimoșii au dat piept cu condițiile dure pe care trebuie să le înfrunte, s-au produs schimbări majore în ceea ce îi privește, transformarea lor fizică fiind rapid vizibilă. Fiecare joc de recompensă pe care îl câștiga echipele vine și cu bucuria că își vor recapăta, astfel, puterile pentru jocurile viitoare. Fie ca este vorba despre premii care constau în provizii sau mesaje și fotografii din partea familiei și apropiaților, Războinicii și Faimoșii sunt motivați să câștige fiecare joc, atât de important pentru echilibrul lor mental și fizic.

Sub soarele arzător de pe plajele unde se desfășoară fiecare duel sportiv, probele pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit aceștia le pune la grea încercare abilitățile fizice și își pun amprenta asupra fizicului acestora, pierderea în greutate fiind evidentă pentru fiecare concurent în parte. Spre exemplu, la ieșirea din competiția “Survivor România”, Bogdan Vlădău a revenit în România cu 10 kilograme în minus, iar Cristina Șiscanu a pierdut 5 kilograme.

Cine a fost eliminat dintre cei doi Războinici: Claudia sau Remus

Claudia este prima concurentă din echipa Războinicilor, eliminată din competiția Survivor România”! Claudia a fost eliminată de la „Survivor România” în urma votului publicului. După aflarea verdictului, Claudia a continuat să sublinieze faptul că se bucura că va pleca acasă și că își dorea enorm să ajungă în târă, pentru a-și relua activitățile obișnuite.

Claudia Rostaș de la Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 23 februarie.

Pe de alta parte, Remus a declarat că se bucură că va rămâne în continuare în competiție și va putea sa lupte încă pentru marele premiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI