Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 24 februarie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 24 februarie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 24 februarie.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”!

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 24 februarie

Peste 20 de bătălii sportive s-au dat între Faimoșii și Războinicii de “Survivor România”, un consum de energie extraordinar din partea concurenților în cele peste 30 de zile de când aceștia se află în jungla Dominicană, în reality-ul care le testează atât limitele fizice, cât și pe cele psihice.

Survivor România se difuzează patru zile consecutiv, de sâmbăta până marți, de la ora 20:00!

Pe cine au trimis Războinicii la eliminare

Războinicii au pierdut jocul de imunitate de sămbătă seară. Așadar, aceștia au propus un concurent spre eliminare. Iată cum au votat aceștia.

”5 voturi pentru Remus. Unul singur pentru Cristi. Există deja o majoritate, iar Remus, tu ești din nou propus la eliminare de către echipa albastră”, a spus Dan Cruceru.

Faimoșii și Războinicii dau totul în jocul pentru imunitate

Accidentări în lanț pentru Ghiță. În această seară, echipa pierzătoare va trimite un al doilea concurent spre eliminare. Ghiță a luptat din greu pentru a aduce punctul echipei sale și, din păcate, s-a accidentat. Acesta s-a accidentat pentru a doua oară pe ziua de astăzi, iar acum pare că este destul de grav.

Dintr-o discuție avută cu Mihai Onicaș, se pare că faimosul are șuruburi la genunchi, iar lovitura de astăzi ar putea fi una destul de gravă. Ghita a fost transportat de urgenta la spital, cu ambulanta.

”Am simțit cum a făcut poc! Și nu mai puteam să alerg.”, a spus Ghiță.

Grațiela și Elena s-au împăcat

Securea războiului pare că a fost îngropata atât de Elena, cât și de Grațiela. Cele două au stat de vorbă și chiar au râs împreună. Ce planuri și-au făcut cele două:

 ”Hai să îi îndeplinim dorința lui Ghiță să ne ducă și în seara asta la film”, a spus Grațiela Duban.

Grațiela și Elena.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 24 februarie.

  ”Da, să ne ducă la un film și nu comedie, să ne ducă la un film dramatic”, a adăugat Elena.

Final imprevizibil în această seară la ”Survivor România”! Ce echipă a câștigat și cât a fost scorul final!

Final imprevizibil în această seară la ”Survivor România”. Războinicii au reușit să piardă avantajul pe care l-au avut în fața Faimoșilor și s-a ajuns la ștafeta mixtă. Astfel, Faimoșii au reușit să câștige imunitatea pentru a doua oară. Așadar, doi Războinici vor fi propuși spre eliminare. Primul este Remus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI