Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 24 martie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 24 martie
Emisiunea Survivor de pe Kanal D - ediția de 23 martie.

Grațiela și Ghiță, propuși pentru eliminare. Acuzații grave în echipa Faimoșilor. Două meciuri pentru eliminare, câștigate la scor record de Echipa Războinicilor, 10-0, respectiv 10-2, au „detonat” atmosfera în echipa Faimoșilor, care s-a împărțit în două tabere.

Emisiunea Survivor de pe Kanal D – ediția de 24 martie

Grațiela Duban, Ghiță Balmuș și Emy Alupei au declarat război taberei formate din Cezar Juratoni, Elena Ionescu, Asiana Peng și Sonny Flame, iar cele două grupuri și-au aruncat cuvinte grele, acuzații și reproșuri fără precedent în încercarea de a câștiga avantaj și a rămâne în competiția „Survivor România”.

Consiliul a fost unul extrem de tensionat, zarurile conflictului fiind aruncate. Faimoșii i-au nominalizat pentru eliminare pe Grațiela Duban și Ghiță Balmuș, cei doi fiind acum la ”mana” publicului. Nominalizații au declarat că se așteptau să fie trimisi spre eliminare, Grațiela Duban fiind cea mai critică la adresa echipei sale.

„Suntem o echipă doar când câștigăm!”, a acuzat aceasta.

Reacția lui Andrei Duban după nominalizarea spre eliminare a soției sale

Îndrăgitul actor Andrei Duban a fost surprins de conflictul izbucnit în tabăra Faimoșilor, după o perioadă de calm și victorii, și crede că a fost doar o strategie bine orchestrată de tabăra formată din Elena, Asiana, Cezar, Sonny Flame și Mihai. Mai mult, o consideră pe Asiana responsabilă de declanșarea tensiunilor dintre Faimoși.

„Nu mi se pare corect să fie din nou nominalizată Grațiela. Dimineață s-au trezit și Asiana, pe liniștea aia, pe vibe-ul ăla bun, s-a dus la Ghiță și i-a spus . A început să-l zgândăre, să-l toace, a venit și Elena și a început și ea. Nu era vorba de Grațiela deloc. Totul era perfect, aveau atmosferă superbă. După ce a început Asiana să-l toace pe Ghiță, s-a distrus toată liniștea. Totul a început de la ea”, este de părere Andrei Duban.
Andrei Duban și soția sa.
Emisiunea Survivor de pe Kanal D – ediția de 23 martie.

Reacția lui Andrei Duban la nominalizarea soției sale

Soțul faimoasei  spune că a înțeles nominalizarea de acum două săptămâni, când soția sa a fost la duel cu Războinicul Andi Constantin, însă de această dată crede că nu este justificată. Este mândru de evoluția soției sale și speră că publicul să o salveze de la eliminare.

 „Au votat-o prima dată pe bună dreptate. A adus puncte și cu degetul fisurat, dar puține, mai mult a stat pe bară. Nu poți să stai acolo să mănânci mâncarea oamenilor degeaba, fără să produci nimic. Era, într-un fel bine. vorbind, cel mai frumos lucru care mi se poate întâmpla mie este să ne reîntregim familia. Altfel este cu ea acasă să trecem peste această perioadă nefericită, cu acest virus urât, decât să stăm separați.  Ea este asumată de la bun început și a fost corectă și a numărat și boabele de orez. Nu se poate schimba, să se dea după unii sau alții doar să le facă pe plac ca să fie liniște în echipă. Mă bucur mult că rămâne un om cu principii până la capăt. Dacă ceilalți se sucesc și se asociază și se dau după cum bate vântul, asta este măsura caracterului lor. Om vedea dacă soția mea va rămâne sau nu în competiție”, a adăugat Andrei Duban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI