Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 23 martie

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 23 martie.

„Survivor România” este competiția care nu doar că îi determină pe concurenți să își atingă limitele din punct de vedere al rezistenței fizice, ci le schimbă complet inclusiv alimentația zilnică. Hrana puțină, obținută cu mari eforturi, ajunge să își pună amprenta asupra aspectului fizic, astfel că mulți dintre concurenți se întroc acasă cu un număr impresionant de kilograme în minus.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 23 martie

Scandal uriaș la Faimoși! S-a întâmplat după umilința din jocul de imunitate: „Până când să tot jignești?” Scandal uriaș în echipa Faimoșilor după jocul pierdut umilitor, cu 10-0, ieri, când s-a luptat pentru imunitate. Sonny s-a certat cu Emy, amândoi fiind cântăreți.

Sonny i-a spus lui Emy că e deasupra ei în muzică, aceasta fiind foarte deranjată de afirmațiile lui. În consiliul de ieri Emy l-a votat pe Sonny pentru a părăsi competiția. Nu a fost singurul scandal de la Faimoși din începutul emisiunii de aseară Survivor România. Asiana și Ghiță s-au contrat dur. „Până când să tot jignești?”, i-a spus Asiana lui Ghiță.
„Te-am considerat ca sora mea”, a spus el.

Premiu foarte râvnit în jocul de astăzi la Survivor România!

Dan Cruceru a anunțat ce primesc învingătorii din jocul de duminică seară în afară de imunitate. Concurenții de la Survivor România au primit vestea cu multă bucurie. Jocul de aseară a avut loc până la 7, a precizat Dan Cruceru.

„Echipa câștigătoare primește și ceva ce n-ați mai primit până acum, lasagna. Și un mic bonus: suc acidulat. Pentru asta trebuie să câștigați pe traseu pentru că la Survivor doar învingătorii primesc imunitate și recompense”, a anunțat Dan Cruceru.

Războinicii au câștigat din nou jocul de imunitate! Scorul a fost tot detașat

Războinicii au câștigat din nou detașat jocul de aseară la Survivor România, cel pentru imunitate. Scorul final a fost 7-2. Punctul decisiv a fost adus de Lola, în disputa cu Grațiela.

Echipa Războinicilor învingătoare.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 23.
Un alt Faimos va merge în fața publicului alături de Grațiela. Războinicii au fost extrem de bucuroși, ei urmând să primească, pe lângă imunitate, lasagna și suc. Iancu Sterp chiar a glumit la final că nu a slăbit prea tare de când a venit la Survivor, având în vedere victoriile pe bandă rulantă ale Războinicilor.

Cum se răsfață Andi după eliminarea de la „Survivor România”?

După ce a fost eliminat de la „Survivor România”, Andi s-a întors în țară și, treptat, încearcă să revină la obiceiurile alimentare pe care le avea înainte de a intra în competiție. Cum se răsfață?

Preocupat de felul în care arată și dorindu-și să își recapete rapid forma fizică pe care o avea înainte de a intra în concurs, Andi nu a dat fuga la magazin pentru a-și cumpăra dulciuri sau alimente cu multe calorii, ci a preferat să își prepare în casă un desert delicios, dar în același timp foarte sănătos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI