Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 18 mai

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de luni 18 mai.

Cel mai urmărit reality show de la Kanal D continuă. Survivor România este difuzat de la ora 20:00, de sâmbătă până marți. În această seară puteți urmări o nouă ediție, care va fi una relaxantă pentru concurenți. Ei vor avea parte de momente amuzante, distracție și quizz time. Aflați cine răspunde corect și cine nu urmărind ediția de astăzi 18 mai.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de luni 18 mai

Duminică seară a avut loc cea de-a doua etapă a jocului pentru Marea Finală la Survivor România. Cei patru concurenți care au reușit să se califice în cea de-a doua etapă a jocului pentru Marea Finală: Lola, Emy, Cezar si Emanuel, au dat tot ce au avut ei mai bun pentru a-și asigura locul. Înainte de începerea duelurilor decisive, ei au mărturisit că au mari emoții, în timp ce discutau în câmp cu ceilalți concurenți rămași în competiție.

De la o ediție la alta, jocul devine tot mai tensionat, emoțiile și adrenalina fiind tot mai mari. Concurenții calificați în cea de-a doua etapă a jocului pentru Marea Finală, au avut șansa să își securizeze locul în Finală.

Anunțul lui Dan Cruceru pentru cei patru concurenți calificați în cea de-a doua etapă a jocului pentru Marea Finală

Înainte de începerea jocului de aseară, Dan Cruceru a făcut un anunț pentru cei patru concurenți care se vor lupta pentru un loc în Marea Finală:

„Ca victoria să fie încununată doar de fericire cei care vor câștiga în această seară, o fată și un băiat vor mai primi ceva! Vor intra direct în finală pe de o parte, dar vor avea și susținere de acasă, prin intermediul unei conversații live, timp de cinci minute cu familia! Când câștigi în „Survivor”, câștigi respect, premii, laude, câștigi totul! În jocul de azi sunteți doar patru și aveți șanse mari să intrați în Finală! Trebuie să învingeți adversarul direct și să ajungeți primul la cinci puncte!”, a spus Dan Cruceru.

Cine a câștigat duelul decisiv

Lola și Emy au dat totul pe traseu și au luptat cu îndârjire pentru a ocupa unul din cele două locuri în Marea Finală. La fel au procedat și Emanuel și Cezar.

Lola și Emanual au fost cei care au câștigat câte un loc în Marea Finală, și o revedere cu cei dragi de acasă, după multe dueluri tensionate și extrem de dificile. Ei au luptat cu îndârjire pe traseu și au dat totul pentru a-și atinge țelurile în Survivor România.

Lola de la Survivor România vorbind la telefon cu cei dragi .
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de luni 18 mai.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI