Cine sunt ultimii 6 concurenți care au mai rămas în concursul Survivor România, transmis de Kanal D

Cine sunt ultimii 6 concurenți care au mai rămas în concursul Survivor România, transmis de Kanal D
Părinții Elenei Ionescu, mesaj înainte de finala Survivor. Ce i-au transmis concurentei de la Kanal D

Emisiunea Survivor România de la Kanal D, se apropie cu pași repezi de Marea Finală. Care sunt cei șase concurenți care au reușit să rămână în competiție și ce șanse au aceștia să ajungă în Marea Finală?

Cine sunt ultimii 6 concurenți care au mai rămas în concursul Survivor România, transmis de Kanal D

În urma duelurilor tensionate din ediția de duminică seară, 17 mai, Lola Și Emanuel au fost învingători, ei luptând cu îndârjire și ambiție pentru a ocupa cele două locuri din cursa pentru Marea Finală și au reușit să își îndeplinească visul suprem în Survivor România.

Aceștia au izbucnit în lacrimi de bucurie, Lola afirmând că a dedicat victoria mamei sale.

Cei șase concurenți Survivor România care se mai află în competiție

Pentru a se putea califica în Marea Finală, Războinicii și Faimoșii rămași în concurs au dat totul. În acest moment în competiția Survivor România se mai află doar șase concurenți:

  • Lola
  • Emanuel
  • Emy
  • Cezar
  • Elena Ionescu
  • Iancu
Concurenți ai emisiunii Survivor România.
Cine sunt ultimii 6 concurenți care au mai rămas în concursul Survivor România, transmis de Kanal D.

Cei patru concurenți care au ajuns în duelurile pentru Marea Finală

Doar patru din acești șase concurenți au reușit să se califice în cea de-a doua etapă a jocului pentru Marea Finală. Acești patru concurenți sunt:

  • Lola
  • Emy
  • Emanuel
  • Cezar.

Cei doi concurenți care și-au asigurat locul în Marea Finală

Deoarece Lola și Emanuel au câștigat în urma duelurilor din ediția de duminică seară, ei au fost recompensați cu securizarea locului în Marea Finală Survivor România și cu revederea celor dragi de acasă, prin intermediul apelului video, care a durat 5 minute.

Lola Și Emanuel, cei doi câștigători care și-au adjudecat primele două locuri în Marea Finală au fost aplaudați de către colegi și au savurat fabuloasa victorie.

Veștile de la Dan Cruceru pentru cei patru concurenți care încă nu au locurile asigurate în Marea Finală

Ceilalți patru concurenți care nu au locurile asigurate în Marea Finală: Emy, Cezar, Elena și Iancu, au așteptat cu sufletul al gură vești de la Dan Cruceru, prezentatorul show-ului, despre șansele pe care ei le mai au în competiție.

Așadar, ei au aflat că mai au șanse pentru a ajunge în Marea Finală.

„Și pentru cei învinși am o veste: Emy, Elena, Cezar și Iancu! Lola și Emanuel sunt doar primii doi finaliști! Finala se va juca în patru! Așa că, mai am două locuri libere! Ce nominalizați, cei patru, care încă nu au intrat în finală mai au o șansă! Vom mai avea jocuri pentru voi, dar pentru ultimele locuri din finală vom consulta și clasamentul publicului! Mai aveți o șansă să prindeți Marea Finală Survivor România!”, a spus Dan Cruceru.