Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 10 februarie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 10 februarie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 10 februarie.

O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competiție din istoria televiziunii: „Survivor Romania”! Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revoluționar, un reality show de intensitate maximă: „Survivor România”! Veritabil experiment social și test de supraviețuire, reality-ul le pune la încercare concurenților, vedete și oameni necunoscuți încă publicului larg, inteligența, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea, forța și rezistența fizică și psihică.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 10 februarie

Formatul original Survivor, produs de Acun Medya, a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia, unde a înregistrat un succes uriaș, atingând și 50 % cota de piață.
Concurenții au de înfruntat condițiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca niște naufragiați pe o insula pustie. Îsi construiesc singuri adăpost, se hrănesc cu ce le oferă natură, încearcă sa găsească cele mai bune strategii pentru a se impune în grup și a rezistă cât mai mult într-un mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obișnuiți.

Dan Cruceru a făcut anunțul: cele două echipe se vor lupta pentru imunitate

A  avut loc eliminarea, așa că jocul pentru imunitate, a fost foarte important. Nominalizarile au fost făcute din echipa pierzătoare.

Au fost 3 nominalizați pentru eliminare și unul a plecat acasă, după ce Faimosul Lino Golden a părăsit competiția.

Scandal între Remus și Claudia de la Războinici

Ce s-a întâmplat între ei. Remus și Claudia de la Războinicii s-au certat! Remus i-a reproșat că e singuratică și că nu se implică în echipă.

„Am văzut indiferența și spatele întors”, i-a spus Remus Claudiei.

”Remus încearcă să mă convingă să stau cu echipa”, a explicat Claudia la testimoniale.

”Nu mai fi atât de închisă la a primi”, i-a spus Remus Claudiei.

Lino Golden a părăsit Survivor România

Faimosul și-a luat rămas-bun cu zâmbetul pe buze de la colegi. Faimosul a ajuns, în urmă cu puțin timp, pe aeroportul Otopeni. Acesta a fost întâmpinat imediat de iubita sa care i-a sărit în brațe. Lino Golden a spus de ce i-a fost cel mai dor în Republica Dominicană. Urmăriți primele lui declarații în materialul de mai jos:

„Mă bucură foarte mult experiența, faptul că am întâlnit atâția oameni, Mihai, Cezar, de toți m-am atașat. Acum mă gândesc că o să-mi văd iubita, o să mănânc. O să-i susțin pe Faimoși de acasă. Pentru mine Survivor a însemnat maturizare, am învățat foarte multe lucruri chiar dacă am stat puțin timp. Am învățat să mă plâng mai puțin, chiar dacă în ultimele zile i-am înnebunit că vreau acasă. Mi-a plăcut foarte mult experiență”, a mai spus Lino Golden.

Lino Golden
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 10 februarie.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI