Descalificarea Anei Pal de la Survivor. Prima Reacție a concurenților: ”Nu mă simțeam în siguranță!”

Ana Pal, eliminată de la Survivor Romania

Andrei de la Survivor România a făcut și primele declarații după descalificarea Anei Pal, faimoasa care l-a lovit cu capul în gură, declarându-se fericit de eliminarea ei și susținând că acesta nu s-ar fi simțit în siguranță, știind că este în continuare în competiție.

Descalificarea Anei Pal de la Survivor

Andrei de la Survivor România a comentat deciza ca Ana Pal să fie descalificată.

”Era unica și singura decizie. Eu unul mă simțeam permanent amenințat dacă mai stătea Ana, și nu pentru că mi-ar fi fost frică de ea, dar de fiecare dată când o simțeam în spatele meu, dreapta stânga, mă așteptam la ceva, un obiect contondent să mă lovească.

Ceea ce mă deranjează este faptul că am fost amenințat de foarte multe ori, ceea ce mă face să cred că a fost un lucru premeditat, nu doar o simplă întâmplare. În același timp să mă bucur că nu mi s-a întamplat ceva mai grav”, a spus Andrei de la Survivor România.

Ana Pal
Ana Pal

I-a dat un cap în gură lui Andrei de la Războinici

Ana a pierdut un punct, iar echipa albastră era cu un punct mai aproape de premiul pe care cu toții și-l doreau. Luptătoarea nu și-a mai putut ține cumpătul, iar în momentul în care Războinicul Andrei i-a declarat „E greu, Ana, e greu la Survivor”, aceasta și-a ieșit din fire. „Îți dau una”, i-a spus ea, ducându-se amenințător spre el. Obvservând că acesta nu se lasă intimidat de amenințare, Ana Pal l-a lovit puternic cu capul în gură și în nas. La momentul acela, Războinicul a căzut la pământ, iar ceilalți concurenți au început să se agite și să țipe. Ambele echipe s-au declarat șocate de gestul Anei Pal.

„Băi, am făcut și noi lupte! Nu te învață niciun antrenor să te bați în afara ringului!”, a izbucnit o Războinică.

„Și eu sunt luptător, dar nu se reacționeză așa!”, a mai precizat un al concurent.

Lola nu s-a abținut nici ea și a avut o izbucnire dură la Adresa Anei de la Faimoși: „I-a si spart nasul! Băi, ești femeie, ești mamă de băiat! Ce educație îi dai tu copilului tău? Te vede o țară întreagă! Ăsta nu e sport! În sport nu te învață așa ceva!”, i-a spus aceasta Faimoasei Ana Pal.

„Nu poți să faci așa, Ana. Și eu sunt luptător, dar nu dau cu capul sau cu pumnul la unu pe stradă, Ana”, i-a spus un coechipier după ce luptătoarea a afirmat că „și-o merita”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI