Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 16 martie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 16 martie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de luni 16 martie.

Ei sunt noii concurenți de la Survivor România! Un fost concurent de la ”Puterea dragostei” a intrat în competiție. Bucurie mare la Survivor România! Câte doi noi concurenți au intrat în competiție, pentru fiecare echipă în parte. Așadar, în fiecare echipă avem câte o fată și câte un băiat.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de luni 16 martie

Iată cine sunt noii concurenți de la Survivor România: Faimoși

  • Andreea Emilia Alupei, 21 de ani, este prima voce feminina a muzicii trap românești. A devenit cunoscută publicului larg în 2016, odată cu participarea sa la unul dintre cele mai cunoscute concursului muzicale, apoi a lansat mai multe single-uri controversate care au cucerit mediul online și care au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. În vârstă de 21 de ani, Emy provine dintr-o familie în care sportul s-a împletit frumos cu arta, mama ei făcând balet și tatăl canotaj. Toată viața tinerei artiste se învârte în jurul muzicii, o pasiune pe care a descoperit-o când avea 12 ani. La 14 ani a realizat că activitățile sportive îi pot schimba viața în bine, dându-i încredere în ea însăși. A acceptat provocarea Survivor pentru că dorește să se “maturizeze”. Spune că cea mai mare frica pe care o are este cea legată de reacțiile oamenilor.
  •  Razvan Mihai Preda cunoscut ca Sonny Flame, este cântăreț, are 33 de ani și este tatăl unei fetițe de 6 ani. Copilăria artistului nu a fost una foarte fericită, pierzându-și mama când avea doar 12 ani, și fiind astfel nevoit să se maturizeze foarte repede. Cel mai fericit moment din viața artistului a fost acela când s-a născut fiica sa, Natalia. Sonny Flame a făcut înot de performanță și se declară un om competitiv fiind pregătit psihic pentru această provocare. Nu-i plac șobolanii sau șerpii, dar cel mai greu crede că se va adapta la lipsa hranei.

Războinici

Și echipa Războinicilor va avea parte de forțe proaspete. Un antrenor de fitness și un student la Agronomie sunt pregătiți să își sprijine echipa să câștige meciurile pentru imunitate și provizii.

  • Alice Andruca are 23 ani și este antrenor personal și instructor de grup fitness. A făcut dans sportiv de performanță. A câștigat un titlu de campioană mondială la dans în Croația, în 2012. A cochetat o scurtă perioadă cu domeniul financiar și a fost 3 luni operator într-un call center. Se descrie ca fiind foarte energică, foarte ambițioasă, reușind tot ce își propune. Are o soră geamănă, Ana. S-a înscris la „Survivor România” pentru a-și testa limitele.
  • Iancu Sterp are 21 de ani și este student la Agronomie.  Este un împătimit al sportului, joacă fotbal și merge constant la sală. Fratele lui este cântărețul Culiță Sterp. A ales să studieze Agronomia pentru a se putea ocupa mai bine de ferma familiei. În timpul liber este vlogger pe teme de lifestyle, având 140.000 de abonați pe YouTube. A decis să se înscrie la „Survivor România” pentru că simte că este genul de competiție care i se potrivește, pentru că are agilitatea, abilitatea și rezistența atât de necesare pentru un asemenea concurs.
Ce ritual de initiere trebuie sa faca noii concurenti din echipa Razboinicilor
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de luni 16 martie.

Final spectaculos în jocul de sămbătă seară! Ce echipă a câștigat o excursie la Santo Domingo

Meci spectaculos de sâmbătă seară la Survivor România. Jocul a fost unul cu un grad ridicat de dificultate și ambele echipe au dat tot ce au putut.

Pe lângă proviziile de paste, fasole și bulion, faimoșii și războinicii s-au luptat pentru unul dintre cele mai râvnite premii de până acum. O excursie la Santo Domingo și bineînțeles, o cină în oraș. Asta era ceea ce își doreau cel mai mult concurenții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI