Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de duminică, 15 martie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de duminică, 15 martie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 15 martie.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”! Așteptarea a luat sfârșit! Mai sunt câteva ore până la cea mai intensă confruntare dintre Faimoși și Războinici! În această seară, de la 20:00, pe Kanal D!

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 15 martie

Dan Cruceru a făcut un anunț foarte important pentru ambele echipe! „Pentru ultima oară în „Survivor România” 2020, vi se vor alătura forțe proaspete! Iată cum au reacționat concurenții!

Începând de săptămâna viitoare, 4 noi concurenți vor intra în competiție! Doi concurenți la Faimoși și doi la Războinici!

Începând de săptămâna viitoare, 4 noi concurenți vor intra în competiție! Doi concurenți la Faimoși și doi la Războinici!

Înainte de a da startul consiliului de eliminare din ediția de marți seară, 10 martie, Dan Cruceru i-a anunțat pe Faimoși și Războinici faptul că li se vor mai alătura forțe proaspete pentru ultima dată în aceast sezon „Survivor România”. Astfel, de săptămâna viitoare, vor intra în competiție, câte un băiat și o fată în fiecare echipă.

„În această seară am un anunț foarte important pentru ambele echipe! „Survivor” este o emisiune foarte grea, știți deja asta, în plus este o emisiune de durată, iar voi sunteți din ce în ce mai puțini, jocurile sunt din ce în ce mai strânse și mai dure, motiv pentru care intrați de foarte multe ori pe traseu! Românii sunt alături de voi, vă susțin cu mult entuziasm! Pentru ultima oară în „Survivor România” 2020, vi se vor alătura forțe proaspete! Săptămâna viitoare patru noi concurenți vi se vor alătura, doi la Războinici, doi la Faimoși! Câte o fată și un băiat în fiecare echipă!”, a spus Dan Cruceru.

Dan Cruceru prezentatorul emisiunii Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 15 martie.

Survivor România – live stream oficial

Survivor România se difuzează în zilele de sâmbăta, duminică, luni și marti la Kanal D, începând cu ora 20:00. Survivor România poate fi urmărit și online, accesând pagina oficială de live stream: https://www.kanald.ro/live.html. Dacă doriți să revedeți cele mai tari momente din emisiune o puteți face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente știri, dezvăluiri și exclusivități urmăriți kanald.ro zilnic. Vor fi postate constant informații despre Echipa Faimoșilor și Echipa Războinicilor din Republica Dominicană. Tot pe kanald.ro veți putea găsi poze și filmulețe exclusive cu concurenții de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI