Adriana de la Războinici, lacrimi pe aeroport după eliminare. Ce a pățit concurenta de la Survivor

Adriana de la Războinici, lacrimi pe aeroport după eliminare. Ce a pățit concurenta de la Survivor
Adriana de la războinici, în lacrimi pe aeroport. Ce s-a întâmplat după eliminarea de la Survivor

Adriana de la Survivor a fost eliminată din acerba competiție Survivor România! Ce s-a întâmplat cu războinica pe aeroport? Nici bine nu a ajuns că a început să plângă în hohote.

Eliminare Survivor: Adriana de la Războinici, în lacrimi pe aeroport

Războinica Adriana a fost eliminată și s-a întors din Republica Dominicană. Plecarea ei a fost o surpriză pentru toată lumea, mai ales că nu a fost pentru prima oară propusă pentru eliminare. În edițiile trecute a scăpat ca prin urechile acului, dar acum soarta a decis altceva. Sportiva a susținut faptul că în echipa ei s-au făcut grupulețe și că nu a vrut să facă parte din ele.

Bruneta spune că ceilalți au încercat să-i dea o lecție, așa că au trimis-o acasă în cele din urmă. Ea nu arată cu degetul spre cineva anume, dar este de părere că războinicii au făcut o strategie în ceea ce o privește. Tânăra mămică nu dorea în ruptul capului să părăsească show-ul, așa că a sperat până în ultima clipă că va fi votată într-un număr mare de telespectatori. Din păcate, astrele nu au fost de partea ei. Cu toate astea, s-a bucurat extrem de tare să își revadă fiica, izbucnind în plâns la scurt timp de la aterizare.

Adriana de la Războinici a fost eliminată de la Survivor. Ce s-a întâmplat pe aeroport?
Adriana de la Războinici a fost eliminată de la Survivor. Ce s-a întâmplat pe aeroport?

„Andrei mi-a spus că am luat-o razna”

„Înainte de nominalizare am aflat că Andi a fost cel care a propus ca eu să fiu nominalizată. Înainte de eliminare, Andrei mi-a spus că am luat-o razna. Emi a fost singurul care a spus să nu mă voteze. El (nr.red Andi) nu mi-a zis niciodată că votează cu mine. Singurul lucru pe care-l regret este că m-am accidentat atunci toți au crezut că eu voi fi mai slabă.  A doua zi l-am întrebat dacă pot să-l iau în bațe pentru că eu așa dorm acasă și acolo este foarte frig seara. El a fost de acord. Dacă nu era de acord eu puteam foarte bine să mă întorc”
Adriana (Sursa: Fan Arena)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI