Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de duminică, 22 martie

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 22 marti.

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”! Așteptarea a luat sfârșit! Mai sunt câteva ore până la cea mai intensă confruntare dintre Faimoși și Războinici! În această seară, de la 20:00, pe Kanal D!

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 22 martie

Dan Cruceru a făcut anunțul important în sâmbătă seară, la „Survivor România„. Dan Cruceru a anunțat un joc foarte important astăzi, în urma căruia cineva va fi trimis în fața publicului.

„S-a terminat joaca. Ați avut o săptămână doar cu recompense, dar gata. În urma jocului de astăzi, pentru imunitate, un concurent va fi trimis în fața publicului. Pentru 4 dintre voi este primul joc pentru imunitate”, a spus Dan Cruceru.

Sonny Flame, care ar fi trebuit să participe și el astăzi la primul lui joc de imunitate, nu a primit acceptul medicului pentru a juca. El a spus că are un hematom.

Scandal uriaș în echipa Faimoșilor

În emisiunea „Survivor” de sâmbătă seară. Ghiță a fost luat la țintă de colege. Mai întâi Asiana Peng i-a atras atenția că o aseamănă foarte mult cu Elena din punct de vedere negativ și ca ei nu i se pare ok lucrul acesta.

„Prietene, nu mai face așa”, i-a spus Asiana lui Ghiță.

Elena Ionescu la luat la rost pe Ghiță

Apoi a venit rândul Elenei Ionescu să îl ia la rost pe Ghiță, reproșându-i acestuia că se izolează de grup.

„Dacă ai fi fost integrat, nimeni nu te dezintegrează”, i-a zis Elena Ionescu. „Ai zis că ești marginalizat, nu ești marginalizat, tu te separi singur”, i-a mai zis ea. „Taci”, a replicat el. „Nu vii cu nimic bun”, a mai spus Ghiță.

El nu e de acord cu acest lucru

„Nu mă exclud. Tocmai, că nu mă exclud”, a replicat el. „Te rog că noi doi să nu mai vorbim în seara asta”, i-a mai spus Ghiță Elenei Ionescu.

Ea l-a acuzat că nu îi tratează pe toți la fel și că are o simpatie încă de când a intrat în competiție la „Survivor România”.

Grațiela Duban, nominalizată pentru eliminare la Survivor România!

Grațiela Duban a fost nominalizată de către colegii ei pentru eliminare și va merge în fața publicului. Grațiela a primit 4 voturi din partea colegilor, 3 s-au îndreptat catre Sonny, iar un vot s-a dus către Ghiță, care a privit votul cu mare nedumerire.

Grațiela Duban la Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 22 marti.
„Un fleac, m-au ciuruit. Eu sunt mulțumită de ce am făcut aici, în aceste două luni și jumătate. Pentru mine e important ce spun soțul meu, copilul meu și ei sunt foarte mândri de mine. Ei sunt oamenii după care mă ghidez în viață, nici după Elena, nici după Asiana, după nimeni de aici. Nu mai vreau să fac parte din această echipă. Dacă ei nu mă vor, nici eu nu-i vreau”, a reacționat Grațiela Duban.

Tensiuni între Grațiela Duban și Elena Ionescu încă de la început

Dan Cruceru a remarcat în consiliul de nominalizare că între Grațiela Duban și Elena au existat tensiuni încă de la începutul Survivor.

Elena a susținut că nu are nimic personal cu Grațiela, iar Grațiela a spus că nu are ce să rezolve cu Elena. Elena a votat și ea pentru ca Grațiela să fie trimisă în fața publicului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI