Ce se întâmplă acum, de fapt, cu emisiunea Survivor. Decizia neașteptată a Kanal D

Ce se întâmplă acum, de fapt, cu emisiunea Survivor. Decizia neașteptată a Kanal D
Kanal D continuă filmările la Survivor

Decizie neașteptată a postului Kanal D, în ceea ce privește competiția Survivor Romania. Postul de televiziune continuă filmările concursului în Republica Dominicană, în ciuda faptului că s-a decretat stare de urgență din cauza coronavirusului, potrivit paginademedia.ro.

”Supraviețuitori” în Dominicană în ciuda coronavirusului

Chiar dacă până acum sunt 581 de infectați cu coronavirus în Republica Dominicană, și nu mai puțin de 10 decese, producătorii emisunii Survivor Romania au decis să nu întrerupă filmările. Nici starea de urgență decretată de curând, în țara insulară din America de Sud, nu i-a speriat prea rău pe cei de la Kanal D. Și se pare că producătorii show-ului de supraviețuire nu au de gând să oprească filmările în viitorul arpopiat.

Oprirea filmărilor presupune eliminarea emisiunii din grilă

Potrivit unor surse citate de paginademedia.ro, O suspendare a filmărilor ar însemna și eliminarea emisiunii din grilă pentru o perioadă. explicația este simplă. Reality show-ul postului Dogan a luat startul în luna ianuarie, iar regimul de producție este următorul: distanța dintre ziua de filmare și momentul în care respectivele momente ajung pe post este de aproximativ două zile.

Ce se întâmplă acum, de fapt, cu emisiunea Survivor. Decizia neașteptată a Kanal D
Antena 1 a oprit producția Insula Iubirii, din Republica Dominicană

Antena 1, un alt post de televiziune care filma în Republica Dominicană, a decis, de curând, să suspende toate filmările pentru producția Insula Iubirii. Decizia echipei de producție a venit după ce în Dominicană a fost instituită starea de urgență. Decizia de a nu mai filma în Thainlanda respectiva emisiune, ca în cele cinci sezoane de până acum, a venit tocmai pentru că Republica Dominicană era una dintre destinațiile sigure în momentul respectiv.

Realitatea i-a lovit când au aterizat în Paris

Radu Vâlcan a declarat că au avut noroc datorită faptului că au prins primul zbor dinspre Paris spre București.

„Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit”, a spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI