Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 9 martie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 9 martie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 9 martie.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”!

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 9 martie

Lupta pentru imunitate și provizii! Care a fost recompensa de sâmbătă seară de la ”Survivor România”! Faimoșii și Războinicii au jucat sâmbătă seară atât pentru jocul de imunitate, cât și pentru provizii.

”Așa cum v-am zis, azi jucăm și pentru imunitate și pentru provizii. Proviziile sunt câte doi cartofi de fiecare, năut, ceapă și sare și piper”, a spus Dan Cruceru.

Răsturnare de situație la ”Survivor România”!

Din ce echipă a fost primul concurent nominalizat la eliminare! Răsturnare de situație la ”Survivor România”. Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru provizii și pentru imunitate.

Deși Războinicii au condus scorul pentru mult timp, Faimoșii au reușit să întoarcă scorul. S-a ajuns la ștafeta mixtă, apoi Faimoșii și-au revendicat victoria și proviziile. Așadar, primul nominalizat va fi din echipa Războinicilor.

El este primul nominalizat spre eliminare!

Surpriză de proporții în această seară la Survivor România. Andi este primul concurent, din această săptămână, propus spre eliminare. Care a fost prima lui reacție:

”Da, sigur ca mă așteptam. Deși colegii meu nu s-au vorbit, poate din coincidența au votat în aceeași direcție. Și eu am simțit lucrul ăsta de săptămâna trecută, deci nu e vreo surpriză pentru mine. Mă bucur, în schimb, că există o unitate și că au votat toți în aceeași direcție. Asta face o echipă”, a spus Andi.

Ce i-a ascuns Andrei Karinei

Faimoșii l-au dat de gol! Motivul pentru care relația lor nu va merge!

Faimoșii l-au dat de gol pe Andrei. Aceștia vorbesc despre faptul că acesta i-ar fi ascuns un lucru destul de important Karinei și anume faptul că băieții au o strategie, de a elimina fetele din echipă.

Concurenți ai emisiunii Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 9 martie.

Lola, în lacrimi după eliminarea Adrianei! Acuze grave la adresa Războinicilor

Adriana a fost eliminată de la Survivor România. Aceasta a fost la eliminare cu Lola.

Imediat după ce Adriana a părăsit competiția, Lola a izbucnit în lacrimi și a aruncat acuze la adresa războinicilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI