11 ian. 2022 | 10:34

Concurentul Survivor România 2022 care nu știe ce îl așteaptă la PRO TV: ”Mi se pare inuman ceea ce se întâmplă”

Monden
Concurentul Survivor România 2022 care nu știe ce îl așteaptă la PRO TV: ”Mi se pare inuman ceea ce se întâmplă”
Ce s-a aflat despre Survivor România 2022

Telespectatorii abia așteaptă să urmărească un nou sezon Survivor România. Războinicii și Faimoșii o să fie nevoiți să se confrunte cu anumite condiții extrem de dure și probe greu de câștigat. Un concurent a dezvăluit că nu știa ce se întâmplă în respectivul show atunci când a semnat contractul.

Noi informații despre Survivor România 2022

Robert Niță s-a hotărât să participe la Survivor România 2022. Fostul fotbalist le-a povestit tuturor că a fost contactat de Pro TV pentru această emisiune. El a punctat că ar fi refuzat oferta dacă s-ar fi uitat înainte la alte sezoane, mai ales pentru că show-ul este unul extrem de dur.

„M-au sunat într-o după-amiază. „Suntem de la Pro TV și am vrea să avem o discuție cu tine. Am avea o propunere, dar întâi vrem să te cunoaștem, să avem o discuție”. Le-am spus că nu sunt în localitate, dar a doua zi ne putem vedea fără probleme.

Nu știam despre ce e vorba. M-au întrebat dacă știu despre ce este vorba, dacă am urmărit. Le-am spus că nu m-am uitat la emisiune.

Cred că dacă mă uitam, și vă spun în premieră, dacă mă uitam la precedentele sezoane refuzam propunerea pentru că pe alocuri mi se pare inuman ceea ce se întâmplă la Survivor. Nu degeaba este cel mai tare show din lume.

Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim. Nu știu dacă din comoditate, din teamă, dar dacă m-aș fi uitat cel puțin la o ediție întreagă aș fi refuzat.”, a spus Robert Niță, pe Youtube.

„M-a făcut să cred că oamenii m-au simpatizat”

Robert Niță nu s-a informat foarte bine înainte de a accepta propunerea. Totuși, acesta a punctat că întâlnirea cu reprezentanții Pro TV a decurs cât se poate de bine, astfel că s-a decis să participe în emisiune. Acesta o să își testeze limitele în Republica Dominicană.

„Contractul este contract, este confidențial. Chiar dacă nu ar fi fost nu aș fi vorbit pentru că nu am vorbit niciodată.

Am terminat discuția amical. Îmi aduc aminte că venise firma de catering să aducă mâncare acolo și m-au invitat la masă. Mi s-a părut prietenesc, nu inviți pe oricine la masă.

Să inviți pe cineva la masă nu e o simplă formalitate. Când e unul pe care nu-l halesc nu îl invit la masă. M-a făcut să cred că oamenii m-au simpatizat. Invitația de a mai sta amical să mănânc cu ei…

Îmi era puțină foame și mirosea frumos, dar mi-a fost oarecum puțină rușine, mâncarea fiind adusă acolo pe număr de persoane.”, a adăugat Robert Niță.

Survivor România 2022 o să testeze limitele concurenților. Războinicii și Faimoșii au acceptat să pornească în aventura vieții lor, unde o să se confrunte cu reguli dificile și condiții de trai dure. Lipsa mâncării și confortului o să îi facă pe mulți să treacă prin clipe grele.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro