Survivor România 2021. Imaginile cu Simona Hapciuc goală, în pat cu Codin Maticiuc, sunt pe internet

Survivor România 2021. Imaginile cu Simona Hapciuc goală, în pat cu Codin Maticiuc, sunt pe internet
Simona Hapciuc, cea mai sexy concurentă de la ”Survivor România 2021” . Imagini cu faimoasa goala, în pat cu Codin Maticicu

Simona Hapciuc este una dintre cele mai sexy concurente ”Survivor România” din acest sezon, faimoasa impresionând cu formele sale. Fostă luptătoare de kickboxing, actualmente actriță și antrenor de fitness, blondina este cunoscută publicului cu multă vreme înainte de a participa la show-ul de la Kanal D. Aceasta a fost subiectul unor știri anul precedent, în urma filmărilor pentru comedia ”Inve$titorii” în care au apărut mulți actori cunoscuți. Printre ei s-a numărat și Codin Maticiuc, care a avut de trăit scene fierbinți alături de faimoasă.

Simona Hapciuc, ipostaze fierbinți. Faimoasa de la Survivor România 2021 a fost filmată goală lângă Codin Maticiuc

”Inve$titorii” este o adaptare a succesului de casă ”Wkreceni”, film care în 2014 a înregistrat un record de spectatori și un box office uluitor în Polonia. Responsabilii sunt Alex Coteț și Raul Gheba, care au adus comediei o distribuție de excepție, anume Levent Sali, Diana Sar, Adrian Anghel, Raluca Aprodu, Nicu Banea, Codin Maticiuc și Cosim Natanticu. Printre divele care au apărut în peliculă s-a numărat Simona Hapciuc, fostă actriță în serialul ”Trăsniții”, de la Prima TV, unde o interpreta pe polițista Nuți.

Aceasta a luat o pauză după ce a născut, la începutul anului 2018, revenind în 2019 în pelicula ”Inve$titorii”. Ea a filmat scene fierbinți în cadrul acestui film, apărând aproape goală alături de Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu.

Vrea să câștige concursul de la Kanal D

„Viața mea a fost o luptă pentru supraviețuire. Lupt, în primul rând, pentru mine și pentru a-i dovedi copilului meu că mama lui este o luptătoare. Îmi doresc să câștig competiția pentru băiatul meu, sunt o mamă singură și îmi doresc să-i arăt că lipsa unui tată nu ma face pe mine, ca mamă, să fiu mai prejos. Îmi doresc să fie un luptător, ca mine și să-mi depășesc anumite limite”, a declarat aceasta imediat ce a intrat în lupta din Republica Dominicană.

  • Simona Hapciuc nu a început prima probă cu dreptul. Faptul că mare parte din traseu a fost pe apă i-a tăiat elanul, aceasta neștiind să înoate. În plus, un alt factor care o ținea cu un pas în urma adeversarei a fost reprezentat de sâni.  
  • Aceasta a avut o criză de nervi după fiecare punct pierdut, revenind pe banca echipei sale tot mai încrâncenată din cauza faptului că nu se descurcă în condițiile de joc. În a doua ediție, în schimb, a revenit. Deși nu a strălucit, a reușit să răzbată, duelul purtându-se de această dată pe uscat.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI