Probleme mari pentru Simona Hapciuc în prima ediție de la Survivor România. Simona Halep e singura care o poate înțelege

Probleme mari pentru Simona Hapciuc în prima ediție de la Survivor România. Simona Halep e singura care o poate înțelege
Simona Hapciuc și Simona Halep, aceeași problemă. Faimoasa de la Survivor România a piedut toate probleme în prima ediție a concursului Kanal D din cauza asta

Simona Hapciuc, sexy actrița fascinată de energii și reîncarnare, pasionată de sport, este parte a echipei Faimoșilor în cadrul celui de-al doilea sezon ”Survivor România 2021”. Deși cu un trup atletic și alte valențe care o recomandă în competiția de la Kanal D, concurenta a pierdut la toate probele. Traseul, mare parte pe apă, i-a pus bețe în roate, neștiind să înoate. Blondina a mai avut un alt mare minus la purtător: sânii, problemă cu care s-a confruntat și Simona Halep. Dimensiunea lor a făcut-o să înceapă cu stângul lupta din Dominicană.

Simona Hapciuc, probleme mari încă din prima ediție ”Survivor România”. Faimosa și Simona Halep, în aceeași situație

„Am 31 de ani și sunt actriță. Viața mea a fost sută la sută o luptă pentru supraviețuire. În primul rând, lupt pentru mine și pentru a-i dovedi copilului meu că mama lui este o luptătoare. Am ales Survivor pentru că eu chiar îmi doresc să câștig competiția pentru băiatul meu. Sunt o mamă singură și îmi doresc foarte mult să-i arăt că lipsa unui tată nu mă va face pe mine, ca mamă, să fiu mai prejos, să nu pot să-l cresc așa cum trebuie. Îmi doresc să-i arăt că poate fi un luptător așa ca mine și sper să-mi depășesc anumite limite”, a spus Simona Hapciuc în interviul de prezentare, la ”Survivor”.

Nu s-a putut ține de cuvânt, însă, din prima seară. Faimoasa s-a luptat de trei ori cu Războinicii și de toate cele trei ori a eșuat. Aceasta a fost încurcată și dezechilibrată de sâni, care i-au făcut trecerea prin apă dificilă. În schimb, colegele sale care nu au trecut pe la medicul estetician au reușit să aducă măcar un punct echipei.

  • Actriță, vedetă de televiziune și antrenor de fitness, Simona Hapciuc are o experiență îndelungată în sfera sănătății și a fitness-ului.
  • A practicat 12 ani kickboxing.
  • Este cunoscută publicului ca protagonistă în cadrul ”Trăsniții”.

„Participarea la Survivor este un test final” 

„Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a stă nemâncata cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mama minunată și o sportivă complexă.

Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”, a declarat aceasta înainte de a zbura în Dominicană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI