Surpriză uriaşă pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj în limba română

Surpriză uriaşă pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj în limba română
Simona Halep a fost felicitată în limba română de Rafael Nadal. Sportiva a împlinit 28 de ani

Simona Halep a împlinit 28 de ani și a fost felicitată de foarte multe nume importante din lumea sportului. Darren Cahill a fost primul care i-a urat La mulți ani, în limba engleză. Rafael Nadal a vrut să facă ceva mai special, așa că i-a scris în limba română.

Simona Halep a fost felicitată în limba română de Rafael Nadal. Sportiva a împlinit 28 de ani

„La mulţi ani, Simona Halep! Bucură-te de ziua ta!”, i-a transmis Rafael Nadal numărului 6 WTA printr-un mesaj postat pe contul oficial de Instagram al academiei care îi poartă numele. Mesajul a fost însoțit de o fotografie cu cei doi impreună, după ce au cucerit trofeul la Roland Garros în 2018 la masculin și feminin.

Simona Halep a împlinit, vineri, vârsta de 28 de ani. Sportiva din Constanța și-a sărbătorit ziua de naștere la Marele Zid Chinezesc, alături de antrenorul Daniel Dobre, de iubitul ei, Toni Iuruc și de stafful său. Simona a desfăcut o sticlă de șampanie, a servit o brioșă cu ciocolată și s-a fotografiat alături de cei dragi.

Campioana de la Wimbledon nu a mers special în China pentru a-și sărbători ziua de naștere, ci pentru că urmează să joace la turneul de la Beijing, unde va întâlni în primul tur o jucătoare venită din calificări.

Primul care a felicitat-o de ziua ei pe Simona Halep a fost antrenorul Darren Cahill.Privirea pe care o ai când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona! Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni Iuruc, Theo Cercel și Daniel Dobre) vor avea grijă de tine astăzi. Felicitări pentru un 28 minunat. Hai să-l facem pe 29 mai bun”, i-a scris australianul pe Instagram.

Până la vârsta de 28 de ani, Simona Halep a cucerit 19 trofee WTA la simplu (dintre care 2 de Grand Slam – Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019) și unul la dublu. Ea a câștigat din tenis peste 33 de milioane de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI