Simona Halep a împlinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill

Simona Halep a împlinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill
Simona Halep a împlinit 28 de ani! Ce mesja i-a trimis antrenorul?

Simona Halep împlinește astăzi, 27 septembrie, 28 de ani! Fanii abia au așteptat să-i ofere felicitările și urările lor de bine campioanei României. Primul care a venit cu un mesaj special pentru Simo a fost chiar Darren Cahill. Ce i-a dorit acesta?

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Campioana a împlinit 28 de ani

Simona Halep a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani. Nici bine nu a început ziua că mesajele frumoase pentru campioana noastră au și început să curgă. Ce mesaj original și deosebit i-a transmis Darren Cahill.

„That look you have when you know presents are coming! ? Happy Birthday @simonahalep! Have a great day and make sure the boys (Toni, Theo & Daniel) take good care of you today. Congrats on a wonderful 28th year and let’s make the 29th even better ?☺️?”/ ” Privirea pe care o ai când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona!  Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni Iuruc, Theo Cercel și Daniel Dobre) vor avea grijă de tine astăzi. Felicitări pentru un 28 minunat. Hai să-l facem pe 29 mai bun”
Darren Cahill

Fotografia postată de Darren Cahill alături de mesajul aniversar atribuit Simonei Halep
Fotografia postată de Darren Cahill alături de mesajul aniversar atribuit Simonei Halep

Când va relua Halep colaborarea cu Cahill?

Simona Halep este acum în Beijing, loc în care se pregătește pentru turneu, după ce s-a accidentat în optimile de la Wuhan în jocul contra Elenei Rybakina în primul set, scor 4-5. Amintim că Darren Cahill i-a fost antrenor campioanei noastre între anii 2015-2018, iar cei doi s-au despărțit în luna noiembrie a anului precedent. Motivele invocate ale antrenorului au fost unele personale, astfel că nu a putut să detalieze. Cei doi au anunțat, spre bucuria fanilor de a-i vedea împreună, că vor relua colaborarea în anul 2020.

„Sunt fericită să vă anunț că Darren va reveni de partea mea din sezonul următor. D, data trecută «te-am ucis». Plănuiesc să fac asta și acum. Bine ai revenit! Chiar dacă ai fost departe de mine anul asta, te-am simțit aproape tot timpul”
Simona Halep

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI