Surpriză uriaşă. Pe cine au ales naşi Simona Halep şi Toni Iuruc. Alegerea a şocat pe toată lumea

Surpriză uriaşă. Pe cine au ales naşi Simona Halep şi Toni Iuruc. Alegerea a şocat pe toată lumea
Pe cine au ales nasi Simona Halep si Toni Iuruc

Surpriză uriaşă pentru fanii Simonei Halep. Celebra tenismenă și Toni Iuruc s-au căsătorit civil vineri, 23 iulie, la vila acestora din Izvorani. Cine sunt nașii celor doi amorezi. Pe cine au ales Simona Halep și partenerul ei să le fie părinți spirituali.

Pe cine au ales naşi Simona Halep şi Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc și-a unit destinele în fața ofițerului stării civile vineri, 23 iulie. Ceremonia restrânsă de la cununia civilă a avut loc la vila celor doi miri de la Izvorani, acolo unde lista invitaților a fost restrânsă.

Cu alte cuvinte, celebra sportivă și partenerul ei de viață au petrecut alături de familie, rudele apropiate și cei mai buni prieteni. Nașii de cununie ai celor doi amorezi sunt nimeni alții decât Dani Caramihai și soția acestuia.

Controversatul afacerist și frumoasa lui nevastă sunt prieteni apropiați de-ai cuplului. Mai mult de atât, fondatorul clubului Fratelli este și verișor cu mirele Toni Iuruc. Pentru eveniment, nașa a îmbrăcat o rochie verde scurtă care i-a complimentat silueta silfidă, iar nașul a fost impecabil, la costum, precum au fotografiat, aici, cei de la Cancan.

Cine este Dani Caramihai, nașul Simonei Halep și al lui Toni Iuruc

Cunoscut drept „Regele Nopților Albe”, directorul general al clubului Fratelli Dani Caramihai a construit un imperiu în lumea afacerilor, cu venituri impresionante de 10 milioane de euro. Conform celor de la Cancan, Dani Caramihai se ocupă de managementul de zi cu zi al celei mai mari grupuri din HoReCa.

Ceilalți trei cofondatori ai clubului, Nicu Mergeani și frații Liviu şi Mihai Popescu îşi împart atribuţiile de comunicare, design şi zona juridică.

Într-un interviu acordat publicației life.ro, în 2016, celebrul afacerist a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă un antreprenor pentru a deschide un club într-o metropolă.

„În primul rând, să nu fii fricos, asta ca să nu spun că trebuie să ai curaj. E un business care are multă adrenalină de toate felurile. Tentaţii mari, stârneşte multe invidii, gelozii. E un business asumat. Dar l-am simţit dintotdeauna.

Ţin minte că la 20 de ani am văzut filmul Cocktail cu Tom Cruise. Şi ţin minte că le-am spus unor veri de-ai mei: la 30 de ani vreau să am şi eu un bar din ăsta. De afacerea asta trebuie să te ţii şi să-ţi placă.

În momentul în care eşti tentat doar de bani, faci greşeli. Pentru că aici trebuie să ai o doză de tolarenţă foarte mare, să înţelegi lucruri mai mult decât le înţelegi într-un alt business, indiferent de client, pentru că avem şi clienţi corporate pe lângă clienţii de club obişnuiţi.

Şi trebuie să te asiguri că experienţa pe care o primeşte clientul marţea trebuie să aibă aceeaşi calitate ca cea pe care o primeşte sâmbăta”, a declarat Dani Caramihai, fondatorul clubului Fratelli și părintele spiritual al Simonei Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI