Două nume mari, absente de la nunta Simonei Halep. Cine a fost însă bărbatul care a făcut show la petrecere

Două nume mari, absente de la nunta Simonei Halep. Cine a fost însă bărbatul care a făcut show la petrecere
Doua nume mari, absente de la nunta Simonei Halep

Nuntă mare în lumea sportului românesc. Simona Halep și logodnicul ei Toni Iuruc au spus DA în fața ofițerului stării civile. Unde au făcut cei doi nunta și cine sunt cele două vedete care au lipsit de pe lista invitaților. Tatăl miresei a făcut spectacol la petrecere.

Două nume mari, absente de la nunta Simonei Halep

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în mare secret, iar fanii sportivei nu pot fi mai bucuroși pentru idolul lor. Ex-liderul mondial la tenis feminin și iubitul ei și-au unit destinele vineri, 23 iulie, la vila lor din Izvorani.

Cei doi miri și-au dorit o ceremonie restrânsă, alături de cei mai apropiați și dragi oameni. Printre invitații de seamă s-au numărat Nicu Mergeani și Dani Caramihai, fondatorii clubului Fratelli, local frecventat adesea de tenismenă și soțul ei.

Stere Halep, tatăl miresei, a fost sufletul petrecerii. Mesenii au mâncat cele mai alese bucate, au băut cele mai scumpe băuturi și s-au distrat pe cinste pe ritmurile muzicii machedonești. Cu toate acestea, se pare că de pe lista invitaților au lipsit două nume importante din lumea sportului.

Gică Hagi și Ion Țiriac nu au fost prezenți la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, invitați la cununia civilă fiind doar familia și prietenii cei mai apropiați ai cuplului, potrivit celor de la ProSport. Tenismena a purtat o rochie roșie scurtă, cu un umăr gol, care i-a pus în valoare ochii albaștri și silueta de atletă.

Cine sunt nașii de cununie ai Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil vineri, 23 iulie, la vila lor din Izvorani, iar petrecerea a fost una de pomină. Cei doi miri cu fost cununați de Dani Caramihai și soția acestuia, afaceristul fiind verișor cu mirele și bun prieten al cuplului de proaspăt însurăței.

Momentan, Simona Halep și soțul ei au decis să facă doar cununia civilă, urmând să plănuiască ceremonia religioasă și petrecerea cu fast privind cel mai important eveniment din viața lor. Toni Iuruc nu este la prima căsătorie. Milionarul în vârstă de 42 de ani a mai fost însurat de două ori.

Celebra sportivă originară din Constanța a fost cerută în căsătorie pe data de 10 iunie. Simona Halep a mărturisit că abia așteaptă să devină mamă.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează.

Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a declarat Simona Halep, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI