Primele imagini cu Simona Halep mireasă. Ce rochie inedită a ales sportiva. A lăsat mască pe toată lumea cu ţinuta ei

Primele imagini cu Simona Halep mireasă. Ce rochie inedită a ales sportiva. A lăsat mască pe toată lumea cu ţinuta ei
Simona a făcut senzație cu rochia și zâmbetul ei

Tânăra sportivă, Simona Halep, a demonstrat încă odată că viața sa privată așa trebuie să rămână. Fără mare vânzoleală, Simona Halep s-a căsătorit, pe ascuns, fără ca nimeni să știe. Informația a devenit rapid virală pe rețelele de socializare și nu numai. Căsătoria cu Toni Iuruc a avut loc ieri, la Izvorani, doar cu un grup restrâns de invitați.

Bomba zilei, Simona Halep s-a căsătorit

Cea mai bogată sportivă româncă a spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Toni Iuruc a devenit astfel cel mai fericit bărbat din lume, după ce, spun apropiații, ar fi cerut-o în căsătorie cu doar o săptămână în urmă. Dacă mai era nevoie de o nouă demonstrație, Simona a confirmat faptul că își dorește ca viața sa privată să fie ținută departe de ochii lumii. Fericitul eveniment a avut loc ieri, pe 23 iulie, într-un cerc restrâns de prieteni și rude, la vila celor doi de la Izvorani.

Petrecerea, sub auspiciul restricțiilor, a fost una intimă, cu muzică arămână și cu multă veselie. Conform publicației Prosport.ro, nașul de cununie ai celor doi fericiți miri a fost Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli. Dani Caramihail este rudă cu proaspătul însurățel. Este vărul lui Toni Iuruc. Petrecerea a ținut până spre seară, iar rudele celor doi și prietenii s-u bucurat de fericitul moment.

Simona a făcut senzație cu rochia și zâmbetul ei

La un astfel de eveniment important, cum era de așteptat, eleganța a fost principala temă. Majoritatea invitaților s-au îmbrăcat elegant pentru fericitul eveniment. Dar, Simona Halep, fericita mireasă, a strălucit pe tot parcursul petrecerii. Simona a decis să nu poarte o rochie albă, așa cum ne-am fi așteptat.

În schimb a ales o rochie simplă, de culoare roșie care i-a scos în evidență zâmbetul ei inconfundabil. Elegantă, dar simplă în același timp, rochia Simonei îi acoperea doar un singur umăr.

Fericitul cuplu a petrecut alături de invitați la vila din Izvorani, până seara târziu, urmând ca cei doi să plece și în luna de miere. Deocamdată sportiva nu a dat nicio declarație oficială presei, dar timpul încă nu este pierdut. Toni Iuruc și Simona Halep sunt împreună de ceva vreme, fiind implicați și în câteva afaceri imobiliare. Deja primul pas către o familie a fost făcut, acum urmează să vedem când va veni și următorul, având în vedere că Simona Halep declara că-și dorește o familie și copii.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează.

Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep.

Foto galerie: Prosport.ro

Urmăriți Playtech.ro și pe