Surpriză uriașă la Survivor România 2021! Cine sunt cei 4 concurenți care se alătură competiției de la Kanal D

Surpriză uriașă la Survivor România 2021! Cine sunt cei 4 concurenți care se alătură competiției de la Kanal D
4 noi concurenți la Survivor România 2021

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii Survivor România 2021! Patru noi concurenți se alătură competiției sportive și acceptă provocările de pe tărâmul exotic, departe de familie și de lucrurile cu care erau obișnuiți.

Survivor România 2021: 4 noi concurenți

Sezonul 2 al emisiunii Survivor România 2021 mai provoacă alți concurenți, veniți de data aceasta în a doua tranșă. Aceștia aduc noi speranțe și forțe proaspete pentru coechipierii aflați de săptămâni bune în condițiile cu care vor fi nevoiți să se obișnuiască. Astfel, în acerbul show intră doi Războinici și doi Faimoși. Ambele echipe trec prin momente tensionate, așa că speră ca noii veniți să aducă un suflu nou cu iz de câștig.

Primul concurent al albaștrilor este Andrei Dascălu, în vârstă de 22 de ani, originar din Constanța și boxer de profesie. Băiatul a practicat acest sport de la 11 la 21 de ani în cadrul ligii amatorilor, iar la 22 de ani s-a mutat la liga profesionistă. Este campion pe sudul Angliei și e în top 10 la categoria sa. Coechipira cu care a zburat până în Republica Dominicană se numește Mihaela Berteanu, are 24 de ani și este din Brașov.

Detalii despre noii sportivi

În dreptul Războinicilor vine mult așteptata Ana Porgras, în vârstă de 27 de ani, fostă gimnastă de performanță și mai pregătită ca niciodată să demonstreze tuturor că și femeile pot supraviețui în condiții greu de imaginat.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i ascultă, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”
Ana Porgras

  • Un fost jucător la Steaua se alătură Faimoșilor

Al doilea Războinic este Sebastian Chitoșcă, un tânăr fost fotbalist în vârstă de 28 de ani care în prezent este vlogger. A jucat fotbal din adolescență, iar la doar 18 ani îmbrăca deja tricoul echipei naționale și prindea un transfer la Steaua.

„Mi-a lipsit mult competiția. M-am gândit că Survivor este o oportunitate să revin în sport. Îmi place mult formatul, te ține conectat la sport, la mișcare, la competiție. Firea mea este competitivă și este o provocare pentru mine această emisiune”, spune Faimosul, care susține că se va bucura din plin de tot ce-i va oferi această experiență.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI