Detalii din culisele Survivor. 4 detalii extrem de importante care nu ne sunt arătate la TV

Detalii din culisele Survivor. 4 detalii extrem de importante care nu ne sunt arătate la TV
Detalii din culisele Survivor România 2021

Mulți dintre telespectatorii Survivor România susțin că show-ul sportiv este încă un proiect mânuit din spate de șefii postului. Mai exact, că ar fi regizat. Cu toate astea, unele detalii extrem de importante spun totul. Despre ce este vorba? Mărturiile așteptate vin chiar din dreptul prezentatorului de la cârma emisiunii.

Detalii din culisele Survivor România 2021

Daniel Pavel vine cu detalii spectaculoase din culisele celui mai greu proiect de televiziune. Lupta pentru supraviețuire pe care au acceptat-o concurenții fără bună știință continuă chiar și în aceste clipe să-i ia prin surprindere și să le demonstreze pe repede înainte lecții de la viață.

În timpul acesta, fanii urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție, iar mulți pariază deja cu prietenii care din cei rămași în competiție va reuși să pună mâna pe premiul cel mare și va pleca acasă cu trofeul Survivor România 2021.

Publicul urmează să o vadă de azi și pe Ana Porgras în competiție, înlocuită la început de Elena Marin, din cauza unor probleme de sănătate. Unul din detaliile de care poate unii fani nu sunt conștienți îl reprezintă legătura strânsă dintre sportivi și moderatorul emisiunii.

Acesta trece prin emoții uriașe și încearcă să țină pasul cu ei pentru a comenta cu exactitate lucrurile petrecute pe teren pentru cei de acasă. Al doilea detaliu este legat de realitatea și naturalul cu care se petrec lucrurile, Daniel Pavel susținând că totul e 100% așa cum este văzut acasă.

Mărturiile prezentatorului. Ce se întâmplă în show?

„Eu trebuie sa ma tin dupa ei minut cu minut. Nu am voie sa fac traseele sa nu ma accidentez, dar in minte le fac. Este un surviving game. E o cursa cu tine insuti. E un set-up de tip film, sunt foarte multe camere, daca e nevoie mai tragem o data, e emotia aia. Eu sunt background-ul. E foarte greu sa comentez si sa nu gafai si sa ai aerul de credibilitate.

Nu castiga o echipa, nu mananca decat cocos sau banana. E totul real. Trebuie sa fii echidistant si impartial cu ei. Este o nebunie pentru ca ce nu se vede, este acel freamat cand se aseaza un nor, cand vine ploaia rece, e o tensiune constanta, dar nu trebuie sa afectam concurentii. Ii opresc cu fluierul, ii pornesc cu fluierul, lavaliera cade, se misca”
Daniel Pavel (Sursa: kanald.ro)

Alte amănunte neștiute de fani

De asemenea, un alt lucru pe care nu-l știu câțiva dintre etelespectatori este că nici după terminarea filmărilor nu se reunță la regulile stricte pe care trebuie să le respecte concurenții de când au pășit în Republica Dominicană și până când se vor afla pe aeroport în spre casă.

Fiecare zi de filmare se încheie cu o ședință și o evaluare a strategiei care a funcționat sau nu în jocuri în ziua cu pricina. Înntrebat de posibilul câștigător al show-ului, moderatorul a susținut că „nu te joci cu Moroșanu, Jador sau Culiță.”

  • „Ramanem sa facem cu echipa de la Kanal D un debriefing, mancam. Suntem sase tari care facem Survivor. L-am cunoscut pe celebrul prezentator al echipei Mexicului, pe Antonio. E uimitor felul cum vorbeste, cum arata platoul lor, insa si la noi totul e superb. Concurentii care ajung in Finala sunt cei care vor depasi foamea, frigul, jocurile de culise din fiecare echipa si apoi traseul, asta e ordinea. Cu fiecare joc pierdut, nutrientii scad in corp. E posibil ca echipele care pierd la 6-0, sa isi revina, asa cum ati vazut. Motivatia e totul. Si noi ne dorim spectacol…Este si presiunea grupului. Nu te joci cu Morosanu, Jador sau Culita”
    Daniel Pavel
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI