Prin ce trec de fapt concurenții la filmările pentru Survivor. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a făcut mărturisiri incredibile

Prin ce trec de fapt concurenții la filmările pentru Survivor. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a făcut mărturisiri incredibile
Ce a declarat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a povestit despre experiența din Republica Dominicană, alături de concurenții din echipele Războinici și Faimoși.

Prin ce trec de fapt concurenții la filmările pentru Survivor

Daniel Pavel a povestit că s-a adaptat ușor în Republica Dominicană. În plus, acesta este încântat și de mâncare, în special de fructe.

”Sunt o fire destul de adaptabilă la o multitudine de condiții și pe tipuri diferite de teren sau vreme. M-am adaptat destul de ușor apelând la „sinapse mai vechi de adaptare, dobândite când navigam ca ofițer de marină, în Atlanticul de Sud, spre Brazilia și Argentina. Mâncarea încă o descopăr, mă tot minunez de bogăția de fructe locale, absolut delicioase.„, a declarat Daniel Pavel pentru Viva.

Ce și-ar dori să facă Daniel Pavel în Republica Dominicană dacă ar avea timp? Ei bine, ar vrea să viziteze.

”N-aș spune că am mai mult timp liber, suntem destul de în sincron cu programul de lucru. Însă ce aș vrea să fac este să ajung, la un moment dat, împreună cu colegii mei, în capitala țării, Santo Domingo, unde aș vrea să văd cea mai veche catedrală și școală din Americi, cea fondată chiar de marele navigator Columb”, a spus Daniel Pavel.

”Nu le dau sfaturi și nu intervin”

Daniel Pavel a declarat că, în ce-i privește pe Războinici și pe Faimoși, este imparțial, nu le dă sfaturi și nu intervine. Însă confruntarea concurenților necesită forță și epuizare fizică de fiecare dată.

”În mod cert, nu le dau sfaturi și nu intervin, trebuie să fiu imparțial în abordare. Cred cu tărie că Faimoșii și Războinicii noștri se oțelesc și se întăresc, fizic și psihic, la momentul fiecărui fluier de start al meu, iar transformarea este extrem de vizibilă – o văd, sunt convins, și telespectatorii, chiar și la concurenții care nu avuseseră tangențe prea mari cu sporturile, până să vină aici. La „Survivor România, confruntarea concurenților este și cu epuizarea fizică, căldura, umezeala, ploaia sau foamea. Însă este evident că, din punct de vedere sportiv, antrenându-se, concurenții demonstrează că pot ajunge la performanțe de nivel competițional olimpic. Această dinamică sportivă mi se pare unul dintre marile beneficii ale show-ului nostru, atât pentru cei care concurează, cât și, inspirațional, pentru cei de acasă„, a declarat Daniel Pavel, potrivit Viva.ro.

Daniel Pavel este noul prezentator de la „Survivor România 2021”. El i-a luat locul lui Dan Cruceru, prezentatorul sezonului 2. Daniel Pavel trăiește o poveste de dragoste alături de Marina Ghilețchi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI