Surpriză uriașă la Pro TV! Vedetele care s-au sărutat la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Surpriză uriașă la Pro TV! Vedetele care s-au sărutat la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’
Surpriza uriasa la Pro TV Vedetele care s-au sarutat la Sunt celebru, scoate-ma de aici

Concurenții care au acceptat provocarea de a participa la aventura „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO TV au simțit pe propria piele cât de dificilă este emisiunea, fiind nevoiți să de acomodeze probelor dificile și condițiilor precare de supraviețuire. Cu toate acestea, camerele de filmare au surprins și momente plăcute, de intimitate între vedete.

Cine sunt concurenții care s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În fiecare săptămână, telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură peripețiile prin care trec concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Recent, fanii PRO TV au rămas fără cuvinte, atunci când au fost martorii sărutului pasional ce a avut loc între doi adversari din tabere rivale.

Cristi Mitrea și Ruxi Opulenta au uitat de camere și s-au sărutat în fața tuturor. Momentul fierbinte dintre luptătorul MMA și fosta câștigătoare de la Bravo, ai stil! a încins spiritele în jungla dominicană.

După ce vedetele și-au dat frâu liber dorințelor, Anisia Gafton a mustrat-o pe creatoarea de conținut. Roxana Erdei a mărturisit că sărutul a fost intenționat, iar momentul de tandrețe pe care l-a împărtășit cu Mitrea i-ar fi provocat fluturi în stomac.

„Anisia: Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas şocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenţionat?
Rux: Da.
Anisia: Îţi place de el? Te-ai îndrăgostit de el?
Rux: Doamne, m-am pupat cu Mitrică!
Anisia: Ai simţit ceva?
Rux: Da, am simţit ceva, un spark”, a fost o parte din conversația celor două colege de echipă.

Vedeta care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În ediția din 22 septembrie a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Răzvan Botezatu a fost eliminat din competiția de la PRO TV, luându-și rămas bun de la o parte dintre colegii săi din tabere.

Fostul prezentator TV de la Antena Stars este prima vedetă care s-a predat în acest sezon. După ce a intrat în numeroase conflicte cu ai săi coechiăieri și rivali, Răzvan Botezatu a strigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, simțind cî este timpul să plece din emisiune.

„Eu tac, încerc să nu mă mai cert cu ei…dar îți dai seama tac, tac, dar lasă-mă… că eu sunt vulcanic, sunt Berbec, adică mie nu trebuie să îmi dai foc de prea multe ori, că o iau razna”, a spus vedeta la PRO TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe