Surpriză uriașă în ultimul sezon Vlad. S-a aflat abia acum ce pregătește Pro TV: cine va apărea în serial

Surpriză uriașă în ultimul sezon Vlad. S-a aflat abia acum ce pregătește Pro TV: cine va apărea în serial
Cine va apărea in serialul Vlad

Este surpriză uriașă pentru fanii serialului Vlad. S-a aflat acum ce pregătește Pro TV și cine o să apără în ultimul sezon al serialului. Este vorba despre un personaj monden extrem de apreciat.

Surpriză uriașă în ultimul sezon Vlad

Ei bine, este vorba despre nimeni altul decât Codin Maticiuc, care va avea un rol special în serialul Vlad. El a dezvălui pe contul său de Facebook despre faptul că scenaristul Lia Bugnar al cărei fan este, este un motiv în plus pentru care a acceptat invitația de a filma.

”O să vă vorbesc despre celălalt scenarist din vina căruia filmez eu aici. Se numește Lia Bugnar și eu sunt fanul ei. Am început prin a îi iubi piesele de teatru pe care le-am văzut și revăzut de 100 de ori.

Apoi am descoperit-o în filmele pe care le-a scris și în care a jucat. Acum lucrez cu ea și-mi scrie multe din nebuniile pe care le pregătesc pentru voi”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Codin Maticiuc, de la ”crai de Dorobanți”, la tătic devotat

În viața personală, Codin Maticiuc a devenit tată și este mai fericit ca oricând. El are o relație discretă cu mama fiicei sale, pe nume Smaranda, motiv pentru care cei doi nu s-au afișat foarte des.

Codin Maticiuc, considerat odinoară un ”crai de Dorobanți”, a spus că și-a dorit de mult timp să devină tată.

”Dacă ai întreba-o pe nevastă-mea ea ar zice că eu sunt un tată îngrozitor, că ea face tot, iar eu nu fac nimic. Pe instagram părem mai buni și chiar și mai înalt. Tot timpul avem de lucrat la toate capitolele din viața noastră. Eu îmi doresc să fiu tată de mult timp, de la 23 de ani.”, a declarat Codin Maticiuc la Antena Stars.

Iar de când micuța în vârstă de doi ani a apărut în viața lui, Codin este îndrăgostit iremediabil. Petrece timpul cu fiica lui și a spus că el soția sa nu și-au împărțit anumite sarcini, ci vor doar ca fiica lor să fie fericită!

”Îmi place să petrec timp alături de fetița mea. Vorbește de m-a zăpăcit. Mereu mă roagă să nu plec, când o aud e groasă. Nu trebuie ca unul să fie părintele bun și unul rău.

Când greșește, iar nevastă-mea se leagă de ea, eu trebuie să o susțin. Are momente când încearcă să ne încalece cu plânsul. Încercăm să o facem să nu devină o alintată și o mofturoasă.”, a mai spus milionarul pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI