Iulia Albu, extrem de dură la adresa lui Codin Maticiuc. Gestul lui a scos-o din sărite: ”Penibil”

Iulia Albu, extrem de dură la adresa lui Codin Maticiuc. Gestul lui a scos-o din sărite: ”Penibil”
Iulia Albu, extrem de dură la adresa lui Codin Maticiuc. Gestul lui a scos-o din sărite ”Penibil”

Codin Maticiuc a intrat în vizorul Iuliei Albu care l-a criticat dur pe acesta. Excentrica vedetă a venit astăzi la emisiunea ‘La Măruță’, difuzată la PRO TV și moderată de Cătălin Măruță, pentru rubrica ei numită ”Marțea Neagră cu Iulia Albu”. Aceasta a analizat fotografiile vedetelor de Paște, iar gestul făcut de artist a enervat-o la culme.

Iulia Albu, replici dure la adresa lui Codin Maticiuc. Ce a enervat-o la culme

Iulia Albu face ravagii cu rubrica ei din emisiunea ‘La Măruță’. Aceasta a fost extrem de dură atunci când a venit vorba despre fotografia lui Cotin Maticiuc, ce a dorit să facă o glumiță cu internauții. Acesta s-a folosit de o provocare lansată pe rețelele de socializare pentru a pune la încercare creativitatea următorilor săi, dar criticul de modă nu a gustat deloc umorul artistului.

Codin Maticiuc a intrat în vizorul Iuliei Albu, ce l-a criticat dur pe acesta. Acesta a lansat o provocare pentru internauți, pozându-se cu o sticlă ce avea un mesaj sugestiv, anume ‘De 1 mai mă voi îmbăta ca o servitoare’. El și-a încurajat următorii să vină cu un mesaj amuzant pentru a fi repostați de către bunul lui prieten, Mihai Bendeac, dar Iulia Albu nu a fost plăcut surprinsă de mica glumiță.

”Codin Maticiuc. Ce a scris pe sticlă? Nu văd foarte bine. Servitoare? Mi se pare penibil, este frumos gestul lui cu vinul lui Mihai Bendeac (n.r. banii din vânzarea lui vor fi donați), dar nu sunt de acord cu acest cuvânt. Este un gest urât în anul 2021.

Nu există slugi sau slujitoare, ci doar oameni care muncesc pentru noi ceva, contra cost. Dacă nu putem spune ”țigan” sau ”negru”, nici servitoare sau slugă nu ar trebui să mai existe, să mai fie spus. Mi se pare ipocrizie”, a mărturisit Iulia Vântur despre gestul lui Codin Maticiuc, la PRO TV.

Povestea noastră.

Vinul JURNALUL e făcut de Mihai Bendeac în colaborare cu cramele Domeniile Urlati și se vinde pe…

Publicată de Codin Maticiuc pe Duminică, 2 mai 2021

Cătălin Măruță, uimit de reacția Iuliei Albu. Ce l-a sfătuit pe Codin Maticiuc

Deși a lăudat gestul lui Mihai Bendeac de a dona banii câștigați din vânzarea vinului, Iulia Albu l-a criticat dur pe Codin Maticiuc ce a promovat noul proiect pe rețelele de socializare. Aceasta l-a uimit până și pe Cătălin Măruță, ce l-a sfătuit pe Codin Maticiuc să revină cu un mesaj modificat pentru a-i face pe plac criticului de modă care nu a fost de acord cu glumița.

”Cum, de ce e urât mesajul? E ca atunci când zici ”a înjurat ca un birjar”. Hai, măi, Iulia. Codin, te așteptăm cu mesajul modificat pentru 2021”, a replicat uimit Cătălin Măruță, complet șocat de atitudinea Iuliei Albu la adresa unei glumițe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI