Surpriză totală din partea Antena 1. Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea Asia Express. Anunț de ultimă oră

Surpriză totală din partea Antena 1. Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea Asia Express. Anunț de ultimă oră
Surpriză totală din partea Antena 1

Sezonul 3 al reality show-ului ”Asia Express” de la Antena 1 este așteptat cu mare nerăbdare de către telespectatori. Pentru a stopa alte sentimente, stația a făcut un anunț neașteptat ori, privind din altă perspectivă, mult așteptat.

Surpriză din partea Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea ”Asia Express”?

Inițial, sezonul 3 al aventurii ”Asia Express” de la Antena 1 se zvonea că va ajunge pe micile ecrane în primăvara acestui an. E drept că înainte de a apărea pe sticlă fanii au putut vedea fragmente din ”Drumul Comorilor” pe TV și online, în ”Jurnal de Asia”, însă publicului tot îi era testată răbdarea, tocmai de aceea Antena 1 a decis să mute data difuzării.

Din anunțul postat de reprezentanții postului pe contul de Instagram al emisiunii, reality show-ul își va face prezența pe sticlă sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00. Prima săptămână de difuzare va avea 4 ediții, urmând ca apoi telespectatorii să poată vedea o parte din Filipine și Taiwan în fiecare duminică, luni și marți.

Vedetele show-ului:

  • cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
  • celebrul make-up artist Alexandru
  • Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
  • Alex Velea și Mario Fresh
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
  • Florin Ristei și fratele său, Daniel
  • Speak și iubita lui, Ștefania
  • Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea

Cine prezintă Asia Express?

Ca în toate celelalte sezoane ”Asia Express”, Gina va fi la cârma show-ului. De această dată, îl va avea alături pe Oase, câștigătorul sezonului 2 împreună cu CRBL.

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri…cred că presiunea.

Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă. Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a povestit Oase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI