Oase, primele probleme de când a devenit coprezentator Asia Express. Ce a pățit, în Filipine, colegul Ginei Pistol de la Antena 1

Oase, primele probleme de când a devenit coprezentator Asia Express

Oase a fost surpriza sezonului 3 ”Asia Express”, căci a devenit coprezentatorul show-ului pe care l-a câștigat alături de CRBL. Cum anul trecut a trecut prin mari focuri, accidentându-se la una dintre probe, nici anul acesta nu a scăpat fără probleme. Ce a pățit, în Filipine, colegul Ginei Pistol?

Oase, primele probleme de când a devenit coprezentator ”Asia Express”

Oase, căștigătorul sezonului 2 ”Asia Express” alături de CRBL, este coprezentatorul Ginei Pistol în show-ul care va duce vedetele pe ”Drumul Comorilor”. După ce a trecut cu brio prin experiența de concurent, campionul României la Kendama, a început noua sa aventură, de această dată în Filipine.

Oase, primele probleme de când a devenit coprezentator Asia Express. Ce a pățit, în Filipine, colegul Ginei Pistol de la Antena 1
Oase

Ce a rămas neschimbată este soarta lui, căci după ce sezonul trecut a trecut prin momente grele în urma unei accidentări grave care l-a lăsat cu piciorul în ghips, în timpul probei pentru amuletă, nici acum nu va pleca acasă fără povești la purtător. Mai clar, una din zilele de filmare a avut loc la celebrul Vulcan Pinatubo, un vulcan activ de pe insulele Filipine, a cărui erupție, din anul 1991, a fost cea mai puternică erupție a secolului XX. Fără să își dea seama inițial, stând aproape toată ziua în acel loc, i s-a făcut rău.

”Am avut nevoie și de intervenția medicului din echipă”

„Rolul meu este să le arăt celor de acasă lucrurile spectaculoase în care noi ajungem și oamenii pe care îi întâlnim în călătoria noastră. Pinatubo nu avea cum să nu fie pe harta Asia Express, așa că am petrecut acolo aproape o zi întreaggă, locul este absolut spectaculor. Nu mi-am dat seara că soarele e permanent cu ochii pe mine. În Filipine e o căldură pe care mi-e greu să v-o descriu…E foarte, foarte, foarte cald.

Pe parcursul filmării, cu toată adrenalina de rigoare (da, am parte de adrenalină și sezonul ăsta, doar că e de un alt fel) nu mi-am dat seama că m-am prăjit la propriu. Seara, însă, au început frisoanele și mersul constant la baie…Am ținut-o așa toată noaptea, am avut nevoie și de intervenția medicului din echipă, că nu prea era de glumă. Eram și mai panicat cu gândul că a doua zi aveam din nou filmare, iar aici nimic nu poate fi amânat, ritmul nu îți permite”, a povestit Oase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI