Cristina Dorobanțu este din nou singură. De ce s-a despărțit de iubit

Cristina Dorobanțu este din nou singură. De ce s-a despărțit de iubit
Cristina Dorobanțu e din nou singură

Cristina Dorobanțu este din nou singură! Relația controversată pe care o are cu fostul logodnic al său continuă să ajungă în același punct. De ce au ajuns din nou la despărțire și care e motivul pentru care prezentatoarei de televiziune nu-i merge în dragoste?

Cristina Dorobanți s-a despărțit de iubit

Are succes și se bucură de o carieră pe care a clădit-o într-un mod plăcut și apreciat de oameni. Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei” a dezvăluit că este din nou singură și fără angajamente. De asemenea, a vorbit despre viața din Turcia și despre proiectul pe care mulți români îl adoră.

Anul nou a început diferit pentru Cristina, bucurându-se de reușitele din 2020 și de frumusețea de a face parte din echipa de la Kanal D. Aceasta susține că nu și-a propus ceva anume, dar și dacă ar avea dorințe nu le-ar spune pentru că își dorește să se îndeplinească întâi de toate.

Nu am spus nici faptul că visam să prezint un show matrimonial, până în momentul în care nu am rostit “Bună ziua, doamnelor și domnilor, bine v-am regăsit la Puterea Dragostei”! Sper că anul 2021 să fie cel puțin la fel de bun cum a fost pentru mine și 2020, din punct de vedere profesional”, a declarat vedeta.

„Atunci când iubesc ofer totul”

Întrebată despre relații, moderatoarea a declarat că a avut norocul de a da peste niște persoane care n-au rănit-o, astfel că indiferent de finalul unei relații a continuat să privească pozitiv.

„Am avut noroc și nu m-a rănit nimeni niciodată. Chiar vorbeam cu o prietenă zilele trecute și îi spuneam că persoanele care au făcut parte din viața mea, au ieșit, de fiecare dată, iubindu-mă. Atunci când iubesc ofer totul, însă trebuie să mărturisesc că este foarte greu până să ajung în punctul acesta. Dacă iubesc, ofer cu siguranță tot, investesc sentimente, timp, mă dedic cu totul persoanei de lângă mine. Nu am portretul bărbatului ideal în minte, o să văd ce-mi oferă viața. În momentul de față mă gândesc doar la cariera mea și, probabil de aceea, nici nu-mi pot imagina cum ar trebui să arate sau să fie iubitul meu. Când îl voi întâlni, vi-l voi arăta. Nu m-am certat niciodată cu prietenele mele din cauza unui bărbat, asta și pentru că avem gusturi diferite și nici nu-mi stă în caracter să fac astfel de lucruri. Nu aș putea să mă cert vreodată pentru un bărbat”
Cristina Dorobanțu (Sursa: ciao.ro)