Tensiuni mari la Puterea Dragostei. Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a plecat, pur și simplu

Tensiuni mari la Puterea Dragostei. Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a plecat, pur și simplu
Cristina Mihaela a plecat din platoul emisiunii

În ediția de duminică a emisiunii ”Puterea Dragostei”, prezentatoarea emisiunii Cristina Mihaela Dorobanțu s-a enervat foarte tare. Depășită de situație deoarece concurenții au început să se certe și să stârnească un scandal monstru, vedeta s-a ridicat și a părăsit platoul showului.

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a plecat, pur și simplu

Se pare că tot scandalul a început de la Mădălina și Alexandra. Acestea nu au putut să treacă peste neînțelegeri și s-au certat iarăși ca la ușa cortului. Cristina Mihaela Dorobanțu, văzând acest lucru, a părăsit furioasă platoul emisiunii ”Puterea Dragostei” de la Kanal D.

Alexandra a spus că ea este cea care merită să câștige, iar acest lucru a deranjat-o foarte tare pe Mădălina.

Alexandra: ”M-ați întrebat între mine și Mădălina, cine ar trebui să câștige emisiunea. Nu Mădălina, eu merit să câștig această competiție”.

Mădălina: ”Doamne ajută să câștigi! Care este problema?!”

Alexandra: ”O să mori dacă câștig eu!”.

Tot în aceeași ediție de duminică, Maria și Izabela mai aveau puțin și se luat la bătaie. Astfel, prezentatoarea Cristina Mihaela l-a rugat pe Marinescu să intervină pentru a le despărți pe cel două.

Totul despre Cristina Mihaela Dorobanțu

Prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu, s-a făcut remarcată la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, emisiune prezentată de Ilinca Vandici. Vedeta a câștigat atunci simpatia și respectul telespectatorilor prin frumusețe și atitudine, ajungând în finală.

De asemenea, a fost co-prezentatoare la emisiunea ”Panorama”, de la Kanal D, unde dezbătea subiecte legate de un show de stil, fiind primul ei job pe micile ecrane.
După participarea ei la ”Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanțu, alături de Victor Slav, au prezentat show-ul ”Îmi place dansul”.

O altă colaborare a prezentatoarei de la ”Puterea Dragostei” , a fost rubrica ”Secrete între fete”, din cadrul emisiunii pe care o moderau Teo Trandafir și Bursucu.

Cristina Mihaela a înlocuit-o pe Andreea Mantea

Cristina Mihaela Dorobanțu a înlocuit-o pe Andreea Mantea la emisiunea ”Puterea Dragostei”. La acea vreme prezentatoarea a vorbit despre emisiunea pe care o va modera.

”Totul a pornit din dorința mea, mă visam acolo, iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo. Puțină lume știe că eu am fost o fană a emisiunii încă de la început, nu am ratat nicio ediție. Iar când mi s-a oferit această oportunitate, mi s-a părut un vis. Sunt onorată să prezint emisiunea Puterea dragostei, una dintre cele mai îndrăgite producții de televiziune din România”, a dezvăluit Cristina Mihaela Dorobanțu.