Surpriza pregătită pentru Emma Răducanu. Ce va primi din România, cu ocazia unui meci demonstrativ

Surpriza pregătită pentru Emma Răducanu. Ce va primi din România, cu ocazia unui meci demonstrativ
Emma Răducanu va fi una dintre vedetele turneului demonstrativ organizat la Royal Albert Hall din Londra

Surpriza pregătită pentru Emma Răducanu. Jucătoarea britanică cu tată român, ocupanta locului 19 WTA, va fi una dintre vedetele turneului demonstrativ ce va avea loc, duminică, 28 noiembrie, la Royal Albert Hall din Londra. Câștigătoarea US Open va „încrucișa” racheta cu românca Gabriela Ruse (85 WTA), una dintre cele mai bune prietene de-ale sale.

Surpriza pregătită pentru Emma Răducanu

Emma Răducanu a fost, de departe, marea revelație a tenisului feminin în acest an. În luna iunie era încă o anonimă, ocupanta locului 338 WTA. Dar rezultatul de la Wimbledon, apoi câștigarea US Open au transformat-o într-un adevărat superstar. Cu tată român, Emma Răducanu a fost prezentă și la Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. Ea a făcut un bilanț al acestui sezon într-o postare pe contul său de Instagram.

Woowww… a fost un an pe cinste. Aș vrea să vă mulțumesc și sunt extrem de recunoscătoare pentru susținerea voastră generoasă.

Am învățat multe lucruri într-un ritm rapid în această incredibilă călătorie, dar tot ce pot spune este că sunt foarte nerăbdătoare și motivată pentru pașii mei următori. Simt că pot face o treabă grozavă împreună cu echipa și familia mea, iar cu răbdare cred că vom ajunge unde ne-am propus.

Multe mulțumiri și aprecieri pentru echipa mea și pentru oamenii care m-au susținut. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără voi!”, a scris Emma Răducanu pe contul de Instagram.

Ce va primi din România, cu ocazia unui meci demonstrativ

Emma Răducanu a fost invitată să participe la un turneu demonstrativ ce va avea loc, duminică, 28 noiembrie, în legendara sală The Royal Albert Hall din Londra. Ea o va avea ca adversară tocmai pe una dintre cele mai bune prietene de-ale sale din circuit, Gabriela Ruse. Românca a postat un mesaj pe facebook în care a promis că îi va aduce Emmei una dintre bunățile culinare la care aceasta râvnește, un cozonac.

Sunt încântată să joc împotriva uneia dintre prietenele mele cele mai bune în această duminică, în legendarul Royal Albert Hall din Londra. Va fi primul nostru meci împreună. Ne-am antrenat de multe ori, dar n-am avut ocazia până acum să ne întâlnim față în față! Sunt sigură că vom avea o audiență care ne va aplauda la acest fantastic eveniment.  De-abia aștept să ne vedem! Și, Emma, pregătește-te: aduc cozonac!”, a scris Gabriela Ruse pe Facebook.

La turneul demonstrativ vor mai fi prezenți foști mari jucători precum croatul Goran Ivanišević, britanicul Greg Rusedski, spaniolul David Ferrer, australianul Mark Philippoussis, suedezul Thomas Enqvis, germanii Tomáš Berdych, Tommy Haas și mulți alții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI