Emma Răducanu, așa cum n-a mai fost văzută. Ce a făcut câștigătoarea de la US Open

Emma Răducanu, așa cum n-a mai fost văzută. Ce a făcut câștigătoarea de la US Open
Emma Răducanu are o mare pasiune, în afara tenisului, de care se bucură ori de câte ori are ocazia

Emma Răducanu, așa cum n-a mai fost văzută. Jucătoarea britanică cu tată român a avut un an senzațional. Mai precis, o jumătate de sezon în care a trecut de la statutul de anonimă la cel de supervedetă a tenisului. Câștigătoarea de la US Open a ales, în aceaată perioadă, să-și acorde o binemeritată vacanță de care nu mai avusese parte în ultimii 7 ani. Zilele de relaxare i-au permis să se bucure de o altă mare pasiune de-ale sale.

Emma Răducanu, așa cum n-a mai fost văzută

Emma Răducanu, așa cum n-a mai fost văzută. Jucătoarea britanică tocmai a împlinit 19 ani, în această lună. Adolecenta cu tată român a ajuns la capătul unui sezon de senzație. Probabil nici ea, nici familie ei, nu visau, acum un an – sau chiar jumătate de an – la performanțele ce au făcut-o pe Emma un adevărat star mondial în doar cîteva luni.

Emma Răducanu a urcat, prin rezultatele de la Wimbledon și, mai ales US Open, pe locul 19 WTA, după ce în luna iunie era o necunoscută de pe poziția 338 mondială. La Grand Slam-ul american, cel puțin, a reușit una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Ea a câștigat turneul venind din calificări și fără să piardă vreun set timp de 10 partide.

Emma Răducanu a declarat, de curând, că-și dorește să ia o vacanță. Ea a explicat că nu a mai avut parte de așa ceva în ultimii 7 ani, pe care i-a dedicat doar tenisului. Iar jucătoarea cu bunică în București, care a învățat limba română din poveștile spuse de aceasta, a reușit să se bucure de relaxarea dorită.

Ce a făcut câștigătoarea de la US Open

Emma Răducanu are o mare pasiune, în afară de tenis, încă din copilărie. Ea este îndrăgostită de viteză, motiv pentru care, înainte de a ajunge la sportul care a consacrat-o, ea a concurat în curse de karting. Chiar dacă n-a rămas la sportul pe 4 roți, ea a rămas atașată de lumea vitezei, fiind pasionată de tot ce înseamnă aceasta.

La Transylvania Open, Gabriela Ruse a dezvăluit că în discuțiile pe care le-a avut cu Emma au vorbit mult despre Formula 1, pe care și Emma o urmărește ca un adevărat fan. În vacanța pe care și-a luat-o, Emma s-a filmat în timp ce gonește pe un scuter acvatic pe oglinda albastră a apei, într-o zonă cu mult soare.

Va juca un meci demonstrativ, la Londra, pe 28 noiembrie

Emma Răducanu a postat clipul respectiv pe contul său de Instagram, cu mesajul „Eu sunt!” și adăugând hastagul #Speeed (n.r. – viteză). În filmuleț se observă o Emma Răducanu absolut frenetică la conducerea scuterului, ca o adevărată pasionată a sporturilor cu motor, de orice fel ar fi ele.

Emma Răducanu va juca un meci demonstrativ, în 28 noiembrie, la The Royal Albert Hall din Londra, în cadrul unui eveniment mai amplu. Ea o va avea ca adversară pe Gabriela Ruse, cele două jucătoare legând o strânsă prietenie în timpul turneului Transylvania Open de la Cluj-Napoca.