Cu cine va juca Emma Răducanu un meci demonstrativ. Unde va avea loc marele eveniment

Cu cine va juca Emma Răducanu un meci demonstrativ. Unde va avea loc marele eveniment
Emma Răducanu va juca un un meci demonstrativ contra Gabrielei Ruse în cea mai prestigioasă sală de concerte și evenimente din Marea Britanie

Cu cine va juca Emma Răducanu un meci demonstrativ. Jucătoarea britanică cu tată român va încheia actualul sezon într-un mod inedit. Câștigătoarea de la US Open va evolua în cea mai prestigioasă sală din Regatul Unit, într-o demonstrație de gală, pe 28 noiembrie. Parteneră îi va fi jucătoarea română cu care a legat o strânsă prietenie în timpul Transylvania Open, Gabriela Ruse (83 WTA).

Cu cine va juca Emma Răducanu un meci demonstrativ

Emma Răducanu va juca un meci demonstrativ la finalul acestei luni. Jucătoarea numărul 1 a Marii Britanii a devenit, în câteva luni, una dintre supervedetele tenisului și ale sportului, în general. Era abia pe locul 323 mondial când a reușit să ajungă în optimi la Wimbledon, în vară. Apoi, a bulversat specialiștii și publicul câștigând US Open venind din calificările competiției.

Emma Răducanu a devenit, în ultima vreme, și ținta unor critici aduse de unele personalități sportive, mai ales britanice. Ea a fost acuzată că s-a implicat prea mult în angajamente publicitare, foarte rentabile, în dauna concentrării pe tenis. Emma, care a împlinit de curând 19 ani, a respins ferm acuzațiile, spunând că tenisul e prioritatea ei numărul 1.

Nu știu cine a spus sau ce a vrut să spună despre mine. Nu am urmărit știrile, vreau să mă mențin departe. Mesajul meu a fost clar pentru fiecare persoană din echipa mea, că nu voi anula o sesiune de antrenament pentru alte angajamente în afara terenului”, a declarat Emma Răducanu, conform Daily Mirror.

Unde va avea loc marele eveniment

Emma Răducanu e programată să joace un meci demonstrativ, în 28 noiembrie, în cea mai prestigioasă sală de concerte și evenimente din Marea Britanie, The Royal Albert Hall. Sala a fost inaugurată în 1871, în prezența reginei Victoria și poate găzdui aproximativ 5.200 de spectatori. Ea este folosită mai ales pentru concerte, dar poate fi adaptată și pentru evenimente sportive speciale.

Jucătoarea britanică va juca întâlnirea respectivă în compania româncei Gabriela Ruse. Cele două au legat o strânsă prietenie, mai ales pe durata Transylvania Open, desfășurat la Cluj-Napoca. De altfel, Ruse i-a fost parteneră de antrenament în timpul competiției.

Discuțiile cu echipa Emmei și cu organizatorii de la IMG sunt finalizate și putem confirma un eveniment –spectacol. Emma Răducanu și Gabriela Ruse vor juca un meci demonstrativ pe 28 noiembrie la Londra, într-un iconic-venue: The Royal Albert Hall!

Va fi prima apariție pe teren a Emmei Răducanu în fața publicului britanic după câștigarea trofeului US Open. Va fi pentru prima dată când Gabriela Ruse și Emma Raducanu vor fi adversare într-un meci, chiar dacă doar demonstrativ, cele două jucând până acum împreună doar la antrenamente”, a scris jurnalistul Andrei Nourescu pe contul său de Facebook.

Acesta a mai precizat că partida celor două va fi urmată de Finala ATP Champions Tennis, iar biletele pentru evenimentul londonez sunt aproape epuizate.

Sursa foto: Facebook/Transylvania Open