Surpriza nesimțirii PNL în cazul clipului care l-a supărat pe Dragnea

Surpriza nesimțirii PNL în cazul clipului care l-a supărat pe Dragnea

Pe 2 noiembrie, îți ziceam că 13 parlamentari au făcut o plângere la adresa clipului „Copiii referendumului”, în care și Dragnea e subiect. Acum știm cine sunt parlamentarii.

Cei de la Papaya Advertising au realizat un material video scurt înainte de referendumul anti-gay. Acesta îți prezintă o România distopică, post-referendum. Pe 2 noiembrie, directorul agenției a pus pe Facebook o citație făcută în urma plângerii a 13 parlamentari.

Ce știm acum, pe 6 noiembrie, e că 15 parlamentari cer nu poliției, ci Autorității pentru Protecția Copilului să înceapă o anchetă împotriva agenției Papaya. Suspiciunea e că figuranții minori din filmare nu ar fi avut acordul părinților pentru acțiune, ceea ce ar duce la o situație de exploatare a copiilor și că ar fi fost abuzați fizic și emoțional.

Lista cu parlamentarii care s-au plâns de clip e: 10 de la PNL – Cupșa Ioan, Mihalescul Dumitru, Popescu Pavel, Fădor Angelica, Cherecheș Florica, Ardelean Ben-Oni, Sighiartău Robert-Ionatan, Gheorghe Andrei Daniel, Ioniță Antoneta, Neagu Nicolae; trei de la PSD – Jivan Luminița-Maria, Titus Corlățean, Gabriel-Beniamin Leș; unul de la ALDE – Cătăniciu Steluța-Gustica; unul de la Minorități – Groșaru Andi-Gabriel.

Cererea vine de la grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaților. Lista a fost prezentată de realizatorul radio Vlad Petreanu pe blogul său.

Legat de Dragnea, în clip se poate vedea un tablou imens cu chipul unui dictator despre care ai putea spune că seamănă cu Liviu Dragnea, președintele PSD. Brutalitatea clipului merge până într-acolo cât să arate o femeie este arsă de vie pe rug – posibil pentru încercarea de încălca sau de a se opune noii legi din Constituție – în timp ce fetițele sunt forțate să privească întreaga scenă.

Sursa: Vlad Petreanu
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI