Surpriză pentru Marina Voica, la 84 de ani. Ce i-a făcut Oana Sârbu

Surpriză pentru Marina Voica, la 84 de ani. Ce i-a făcut Oana Sârbu
Surpriză pentru Marina Voica, la 84 de ani. Ce i-a făcut Oana Sârbu

Marina Voica, una dintre cele mai importante și îndrăgite soliste de muzică ușoară din România, a împlinit astăzi 84 de ani. Vedeta din generația de aur a muzicii pop-soul românești a fost surprinsă plăcut de Oana Sârbu, care i-a urat ”la mulți ani!”, alături de echipa de la ”Vorbește lumea”.

Marina Voica, aniversare cu surprize din partea Oanei Sârbu. Cântăreața a împlinit 84 de ani

Mereu cochetă și tot timpul în formă și cu zâmbetul pe buze, artista a știut să țină doar pentru ea supărările și regretele care o macină. Ea a rămas văduvă din 1981, după ce al doilea soț al ei, Viorel Teodorescu, s-a stins din viață, răpus de cancer. De atunci, cântăreața a rămas singură, dar știe să se bucure de lucrurile frumoase oferite de viață. Astfel, astăzi, la împlinirea celor 84 de ani, publicul o găsește pe Marina Voica tot cu un surâs pe chip, cu voie bună și recunoștință pentru cei care îi sunt alături an de an, de ziua ei.

Surpriză pentru Marina Voica, la 84 de ani. Ce i-a făcut Oana Sârbu
Foto: Click.ro

„Ciudat mă simt. Timpul trece și vine imediat ziua de naștere, trece și anul. Trebuie să fiu fericită. Vă mulțumesc foarte mult pentru mesaje și ție, Oana, pentru surpriză. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, pentru cuvintele frumoase. Sunt mândră că am venit în țara asta care m-a adoptat și să vă amintiți frumos despre mine”, a declarat Marina Voica la ”Vorbește lumea”.

Nu regretă că n-a făcut copii. „Aș fi fost o mamă care suferea”

Deși a fost căsătorită cu bărbatul pe care l-a iubit, cei doi nu au avut moștenitori, iar după moartea partenerului de viață, Marina Voica a rămas singură. Cântăreața are și unele motive pentru care nu regretă decizia de a nu avea copii.

„Aş fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt şi exclusivistă. M-ar fi durut… Nu ştiu, nu-mi dau seama, dar aş fi fost o mamă care suferea. Văd pe toţi prietenii mei că nu-i sună, nu vin la ei atâta cât ar vrea (copiii lor n.r). S-a însurat, nu mă înţeleg cu noră-sa, sunt lăsată Câte şi câte cazuri…Eu aş fi suferit prea tare, dacă n-aş fi primit la fel, m-ar fi ucis chestia asta”, a declarat aceasta.