25 sept. 2024 | 15:03

Surpriză mare la Pro TV. Apare un personaj nou în serialul “Las Fierbinţi”, e o blondă celebră în showbiz

Emisiuni TV
Surpriză mare la Pro TV. Apare un personaj nou în serialul “Las Fierbinţi”, e o blondă celebră în showbiz
Surpriza mare la Pro TV

Un nou personaj își face intrarea în viața colorată a sătenilor din Las Fierbinți. Este vorba despre Nicoleta, interpretată de Otniela Sandu, vedetă cunoscută în showbizul românesc, care și-a câștigat popularitatea prin emisiuni de succes. Debutul ei în serial promite să aducă un nou val de umor și situații neașteptate în cel mai urmărit serial de comedie din România.

Otniela Sandu, o prezență notabilă pe micile ecrane

Otniela Sandu, noua blondă care intră în povestea din Las Fierbinți, este cunoscută publicului român pentru aparițiile sale în emisiuni precum Supraviețuitorul (2016) și Ferma vedetelor.

De asemenea, ea a făcut furori și în cadrul competiției Bravo, ai stil! de la Kanal D. Cu o carieră care s-a conturat în lumea televiziunii, Otniela Sandu a reușit să își facă un nume datorită personalității sale puternice și a farmecului incontestabil.

Începând cu episodul din 25 septembrie, difuzat la Pro TV, Nicoleta, personajul interpretat de superba blondină, va apărea în celebra comedie. Serialul poate fi urmărit miercuri și joi de la ora 20:30, dar fanii nerăbdători îl pot viziona și în avans pe platforma Voyo.

Nicoleta, noua ispită din Las Fierbinți

Nicoleta nu va trece neobservată în satul Las Fierbinți, căci va reuși să-l cucerească pe Robi, jucându-se cu inima acestuia. Deși cunoscutul polițist este fermecat de frumusețea ei, primarul Vasile și Aspirina au suspiciuni și simt că tânăra ascunde ceva.

Robi nu poate să reziste farmecului ei și mărturisește că ”are niște ochi așa mari, deci când se uită la tine, ți se înmoaie inima”. Această nouă intrigă va aduce un plus de dinamism și situații comice în povestea satului.

Otniela Sandu a mărturisit că a visat dintotdeauna să devină actriță și că apariția în Las Fierbinți este împlinirea unui vis: ”De mică am avut în sânge această pasiune pentru actorie.

E o bucurie cu care parcă m-am născut.” Ea consideră actoria o formă de iubire, pentru că emoțiile trăite pe scenă sunt la fel de intense precum cele din viața reală.

Citește și Otniela Sandu este în doliu. Fosta concurentă de la Survivor România şi-a pierdut mama!

Un vis devenit realitate pentru frumoasa blondă

Intrarea în distribuția Las Fierbinți nu este o întâmplare pentru Otniela Sandu. Aceasta a recunoscut că a atras acest proiect prin dorința și credința sa: ”Îmi amintesc că mă rugam la Dumnezeu în urmă cu câțiva ani, uitându-mă la Las Fierbinți cu mama, și i-am spus că, într-o zi, voi juca alături de acei actori.”

Acum, visul ei a devenit realitate, iar emoțiile au fost copleșitoare. Otniela Sandu a intrat în pielea personajului Nicoleta cu multă naturalețe, deși presiunea de a lucra alături de actori consacrați a fost mare.

Cu toate acestea, ea și-a păstrat optimismul și dorința de a aduce un plus de culoare serialului. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce răsturnări de situație va aduce Nicoleta în satul fierbințean, iar Otniela Sandu promite o apariție de neuitat.

Citește și Afacerea cu care Otniela Sandu vrea să dea lovitura: ‘M-aș speria dacă aș calcula bugetul’ VIDEO EXCLUSIV!