Surpriză majoră pentru fanii serialului Vlad! Ce mari vedete se alătură de azi distribuției

Surpriză majoră pentru fanii serialului Vlad! Ce mari vedete se alătură de azi distribuției
Surpriza majora pentru fanii serialului Vlad! Ce mari vedete se alatura de azi distributiei

Ultimul sezon al serialului „Vlad”, de la PRO TV, începe chiar astăzi (n.r. – luni, 6 septembrie). Sezonul patru este așteptat cu sufletul la gură de fanii serialului de succes, care sunt nerăbdători să afle ce personaje noi apar și ce răsturnări de situații vor fi.

Ce surprize pregătește serialul „Vlad”

Luni, 6 septembrie, de la ora 21:30, începe ultimul sezon al serialului „Vlad”, mega-producția cu care PRO TV a dat lovitura. Acest sezon patru vine cu o surpriză majoră pentru fanii serialului. Mari vedete se alătură de azi distribuției. Despre cine este vorba.

Sezonul patru și ultimul al serialului ”Vlad” are o mulțime de surprize pregătite pentru fani. Una dintre acestea este că regizorul și producătorul Jesus del Cerro nu mai face parte din echipa de producție. În schimb, sunt anunțate noi personaje care vor întregi echipa de actori celebri care joacă în acest serial-vedetă.

Apar personaje noi interpretate de mari vedete

Pe lângă personajele deja consacrate, apar și unele noi în poveste, care te vor surprinde. Din noua echipă „Vlad” fac parte Codin Maticiuc și Silviu Mircescu, ambii actori cu experiență în producții de cursă lungă, dar și personaje speciale. Acestea vor fi interpretate de Augustin Viziru (41 de ani), câștigătorul reality show-ului „Ferma vedetelor”, și Anca Dinicu (31 de ani), alias Gina Felea din „În puii mei”. Deocamdată nu se știe ce roluri vor interpreta. Fanii serialului vor descoperi pe parcurs. Nu uita că luni, 6 septembrie, de la ora 21:30, începe ultimul sezon al serialului „Vlad”.

O altă surpriză oferită fanilor serialului „Vlad” este personajul lui Anghel Damian. Adrian Anuței apare în mai multe secvențe, are un look nou și atrăgător, potrivit Click!.

Adrian Nartea, cel care îi dă viață personajului principal din serialul-vedetă de la PRO TV, recunoaște că producția de televiziune i-a marcat existența și viața profesională.

„Acest serial mi-a marcat existența și viața profesională. Foarte mulți nici nu mai fac diferența între Adrian Nartea și Vlad, de altfel.

Cumva rolul acesta m-a sculptat într-un fel anume și vreau să rămân așa. Dar vreau să adaug și alte valențe și cel mai probabil ele vor veni în timp.”, a precizat Adrian Nartea.

Adrian Nartea vrea roluri de băiat rău

Adi Nartea spune că i-ar plăcea un rol de băiat rău, după rolul din „Vlad”.

„Mi-ar plăcea să joc și rolul de James Bond sau ceva de băiat rău. Poate cine știe, voi apela cândva la serviciile unui impresar și voi merge și peste Ocean!”, a mai spus actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI