Surpriză la TV! MasterChef, la Antena 1! Un fost prezentator a venit la Chefi la Cutite

Surpriză la TV! MasterChef, la Antena 1! Un fost prezentator a venit la Chefi la Cutite
MasterChef, la Antena 1! Un fost prezentator a venit la Chefi la Cutite

Surpriză la TV! Un fost prezentator al show-ului gastronomic ”MasterChef” de pe PRO TV a venit la ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1.

MasterChef, la Antena 1! Un fost prezentator a venit la Chefi la Cuțite

Un fost prezentator al emisiunii culinare ”MasterChef” de la PRO vine la Antena 1, la show-ul rival de pe Antena 1, ”Chefi la Cuțite”. În primăvara anului 2012, se anunța că ”MasterChef” va fi prezentat de un cântăreț, pasionat și el de bucătărie. Aproape de începerea show-ului, PRO TV a anunțat că este vorba despre Răzvan Fodor. Artistul a mediat câțiva ani întâlnirea dintre bucătarii amatori și juriul format din Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Anii au trecut, iar emisiunea gastronomică a suferit schimbări. La cârma ei nu a mai fost niciun prezentator, chiar jurații fiind cei care comentează probele, iar primii dirijori ai ”MasterChef” s-au îndreptat spre Antena 1, unde pot fi regăsiți și azi, la ”Chefi la Cuțite”. Așadar, luni seară, 7 octombrie, de la 20:00, se prevede revedere dintre Fodor și chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Gândul revederii i-a dat emoții mari

„Am venit să le gătesc chefilor ca surpriză, abia aștept să le văd reacția! Voi pregăti o mâncare simplă, chiar nu am nicio frică, pentru că le știu gusturile”, a spus Răzvan Fodor.

Surpriză la TV! MasterChef, la Antena 1! Un fost prezentator a venit la Chefi la Cutite
Fodor, revedere emoționantă cu chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Deși emoțiile, când te afli la bandul ce lucru, fiind filmat constant, sunt cât casa, lucru confirmat de toți concurenții emisiunii, nu acest lucru i-a dat bătăi de cap cântărețului, ci gândul că își va revedea prietenii.

„Când i-am cunoscut, Sorin era un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puști foarte simpatic, iar Cătălin, inițial, mi s-a părut mai ursuz. Ei fac un trio perfect, nu i-aș vedea despărțiți, în găști diferite. Le stă bine și când se ceartă!”, a mai spus Fodor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI